lördag 1 oktober 2011

Provocation?




Kommentar till kommentaren och inlägget Ex frun?

Hej, det här är per som skriver!! Du carola, för jag tror det är carola, får gärna bemöda dig med att höra av dig till mig för att höra andra sidan av myntet! jag tror att du är en inteligent kvinna som förstår att det finns två sidor av detsamma! Jag har aldrig skrivit kommentarer här, men väljer att gör det nu när du tog upp MIN fest och mitt namn! Att skriva vad man tycker anonymt ger jag faktiskt inte ett skit för, det skulle lika gärna kunna vara leonora som sitter och bloggar själv! om ni vill säga något så säg det och stå för vad ni skriver! Om någon skulle vilja ha min mail adress för att få lite mer info så är det bara att skriva det här så ska jag vara behjälplig på alla sätt! MVH Per Liliefeldt070-775 55 41billybob@billybob.se

Ja jag vet inte riktigt vad folk tror att detta är, men detta är min blogg och inget kontakt annonssida som nu vissa tycks tro. Så ja Per svar på dina påstående, det är korrekt uppfattat det är jag som bloggar :)
Nu är det som så att jag tror och har förståt att denna man som söker kontakt med en tjej som heter Carola är samme man som tog mina bröllopsfoto.



Och då kan jag inget annat än att skriva Billy oh Billy bob, vad glad jag blir, vad roligt att se att du är inne och läser om vad som pågår i mitt liv. Spännande och intressant att läsa om vad som hänt sen du kom in i mitt och min ex frus liv va?
Jag som nu trodde du var nöjd med vad du redan hade åstadkommit i form av att lura en stackars liten naiv flata guld och gröna skogar i huvudstaden, så gröna så hon lämna sin fru och sitt ofödda barn.
Du som jobbar som jourhavande medmänniska, vilket jag för alla medmänniskor i vårt land hoppas är ett skämt. Det kan inte annars vara en mer fel person på fel plats än att ha dig sittandes vid telefonen och låtsas att hjälpa andra människor, du som lyckats med att rasera minst tre människors liv. visserligen har två av dom hämtat sig efter skadan ganska bra, men den tredje mår tydligen inte så värst bra med tanke på de beteendet men ex frun mår kanske så bra som hon förtjänar.
Hur var det nu med Karman nu igen? Hihi.....

Fröken tumör, Ex frun och så lille Per ;)

Jo ni yrar hela tiden om det där myntet. Ni skulle inte kunna tänka er berätta den andra sidan av de där. 
Vad kan rimligtvis finnas på andra sidan myntet som inte fanns där när du tog dom fina bröllopsfotona på oss, vad kan ha kommit och fläckat ner myntet bara några få veckor efter det?
Och varför har ingen villat berätta hur baksidan ser ut?
Du kan väl vara så söt att försöka förklara det för mig, eller ska vi ta de vid rättegången, för du kommer väl att vara där och hålla handen på min stackars ex fru.
För ni var ju dom tre musketörerna. Så sött det låter, en för alla alla för en. Men var har den tredje blivit av ? :) Har hon redan tröttnat, har fröken tumör tröttnat på er hihi.
Ni är så söta.

Men se nu till och vänd på de förbannade myntet och se till att du eller din lilla leksak berättar hur den andra sidan ser ut, för jag med tusentals bloggläsare har väntat på det ett helt år nu, vi har väntat med spänning, med spänning på att få en vettig rimlig förklaring till varför man går och skaffar barn varför man gifter sig, byter efternamn och sen hoppar i säng med en annan kvinna och en månad senare vill ta ut skilsmässa, lämna sin fru och sitt barn som man har kämpat för att lyckas att få.

Krona eller klave?


De verkar som om ni sitter i en väldigt dålig båt på fruktansvärt djupt vatten, att det verkar som om dom barn som är lika nu har lekt en lek som inte var så lätt att avsluta, att ni helt enkelt lekt med fel person. och det börjar nu gå upp för er.
Ni tyckte det var roligt när Ni förra hösten höll på att knäcka mej, ni höll på att förgöra både mej och lilla Mollie. Ja jag var nere för räkning och jag reste mej nog inte förren på nian.
Men nu ni nu ska ni få ro för vad allt tyget håller vad ni än kommer dragandes med, hot om tystnad, myntvändnig, what ever, så finns det inget som kan få mig knockad. Ni hade chansen förra hösten att knäcka mej helt, de misslyckades.
Nu får ni aldrig chansen igen :)

Jag fiskar och visslar glatt ;)


See you in court.
Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Gud vad du skriver bra, bara på dem, hela högen. Låt de som i den gamla Ebba grön låten ro så svettan lackar :-)
    Du är grym ett föredömme för alla flator.
    Puss och kram //Fia.

    SvaraRadera
  2. Du har verkligen huvudet på skaft.vi känner ej varandra men jag följer dig på bloggen för något bättre har jag knappast följt ,du är super Leonora.kämpa på för din egen del och din Goa dotter Molly som du så väl verkar ta hand om .anonym sölvesborgare

    SvaraRadera