söndag 9 oktober 2011

Höstiga dagar....



De poppar nu upp tänder i en rasande fart på lilla fröken, här stoltseras det med hela sex stycken nu.
Det går bra att äta den mesta maten nu men en favorit är helt klart mammas lax och potatis mos och ja mej gör det inget fisk ska ju vara nyttigt sägs det.



Vi har hängt hos tant n i helgen på våffel fika, det är inte helt fel, det blev mycket bus och lek både med de stora killarna men även med en annan väns lilla tjej, hur mysigt som helst. Myset blev förstås väldigt trött efter allt stoj och stim, så efter tio meter i bilen slog hon igen sina små lock.



Vi har varit på taco middag men innan maten skulle intas så skulle det ridas lite på en liten riddarhäst med westernsadel, nu var ju myset mer intresserad av den hästen som stod i stallet så jag tror inte hon uppfattade att hon faktiskt satt på en liten vit springare.



Promenader på berget har det ju blivit en del och förmiddagens turen gick upp till ryssbergsstugan med hela familjen, kusinerna gungade glatt lilla myset i en av gungorna, det var så mysigt så, myset skrattade och sprattlade.


På vägen hem gick vi en rejäl omväg på två timmar Mollie sov i ryggsäcken och hon råkade ibland tappa sin mössa, ja då är det ju inte helt fel att ha en spårhund med sej.

Nu väntar snart tur två, man får passa på dessa ljuvliga höstdagar. Och i kväll väntar bingospel.



Jockarp.



1 kommentar:

  1. Duktig Skorpan som hittar tappad mössa!!
    Låter som ni har haft en härlig helg!!
    Hoppas att vi kan ses snart, saknar våra samtal.
    KRAM

    SvaraRadera