måndag 22 juli 2013

30+

Stövlar på :)


Femtimmars nattsömn känns efter jobbehelgen. Men när söndagen kommer lättar det alltid lite, det är psykiskt. Man vet att ledigheten ligger runt hörnet.
Vi har haft ett par tuffa pass på jobbet, väldigt varmt och piskan på ryggen hela tiden att vi skulle producera och producerat har vi gjort. full fart med knappa resurser. Utmaning alltså.
Lite haverier råkade vi ut för och det krävde lite mer av oss.

Mollie har hängt mycket på skalbaggen och det har varit ömsom sol och ömsom mörka moln. Det är mormor som lämnat och hämta henne, allt för att hon ska slippa tidiga mornar och allt för lång tid i stan.
På eftermiddagarna har dom plockat vildhallon på berget och varit på stranden, ungefär de jag skulle gjort om jag vore hemma.
Med sin dagisfröken hade hon gått över bron i stan och hälsat på människor hon kände, även glassbåten hade fått ett besök under helgen. Tydligen hade dom åkt bussen tillbaka till dagis. Hon har det bra mitt lilla mys. inget snack om den saken inte.

När jag kom hem från bruket blev det löpning en sväng, jag kände att hela kroppen skrek efter en tur. Det var kanske något varmare än jag trodde, 30 plus och 8 km löpning. Eftersvettningarna gick inte att hejda, det dröp av mej. Gosse vad gott det var.
Jag hämtade mitt mys som för dagen hade sommarklänning och vinterstövlar på sej. Jag älskar min dotter, hon är helt underbar. Leendet sprider sej och  jag ser säkert supertöntig ut när jag leendes står och ser på henne. Men vem bryr sej? Inte jag i alla fall.

Vi gick sakta hem och vi småpratade om allt som hänt och vad vi skulle göra. Det var biltvättsdags.
I början var myset rädd för högtryckstvätten, men nu går det jättebra, nu tvålar hon in kärran och jag kör tvätten, hon fnittrar när en vattendimma sprider sej över hela hennes lilla kropp. Det var helt underbart att göra en så enkel sak ihop som att tvätta bilen, jag hade saknat henne och hon hade nog saknat mej med lite tillbaka ;)

Tvätta tvätta ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar