onsdag 17 juli 2013

Rosa, rosa...



Ett glas utspilld mjölk, ja så började dagen. Om det är en olycka kan jag ta det men när det sker med vett och vilje har jag väldigt svårt att hålla styr på mej. Men med en dotter som vaknat på fel sida så ville jag inte spä på det mer. Jag ignorerade hennes beteende och torkade upp mjölken. När jag berättade om händelsen för min mor informerade hon mej om att det var min favorit sysselsättning under min barndom, hmm okej vissa saker går i arv, tydligen ;)

En helt för mej okänd människa har läst min bok. Att höra henne beskriva boken gjorde mej rysligt glad. Hon hade inte hört om mej eller händelsen innan. Just en sån läsare jag letat efter.
Jag var glad över att ta del av hennes feedback.

Gårdagen förlöpte annars i ett härligt gung, allt kändes rosa på något märkligt sätt. Jag var tillfreds med mycket och möjligt att det ser ut som att jag saknar energi men så är inte fallet, jag är fulladdad men jag har den under en underbar kontroll. Jag njuter av att känna det.
Lugnet som infinner sej när dom små bitarna faller på plats en efter en och läggs som ett härligt vackert pussel.

Dagis ja, det är inte optimalt de som sker under sommaren det vill jag ju lova. Men igår blev jag faktiskt lite kär när jag skulle lämna myset.
Det var gnäll och tårarna sprutade om min lilla dotter när hon skulle lämnas, men den underbara tjej som kom mej till undsättning förgående dag var även på plats i går. Hon gjorde myset intresserad av något och så tog hon henne bara. Hon tystnade och tittade nyfiket.
När jag ser fröknar som förstår sej på hur det känns för mamman att lämna sitt gråtande barn och ser till att det blir så smärtfritt som det möjligen går, ja, då blir jag faktiskt lite kär.
Rätt tjej på rätt plats helt enkelt. Må hon vara på plats även idag.

Jobbet var också rosa, jag fick en ny tröja, den var jättefin och rosa. Jag hade dock tyckt att de vore roligare om den hade passat min kollega som är väldigt manlig med tillhörande ölmagen, en rosa tröja på den kroppen hade ju helat klart gjort min dag ;)



Jockarp.

1 kommentar: