tisdag 16 juli 2013

Semestertider = Kaos....



Jag slog upp ögonen och myset log mot mej, jag frågade om hon sovit gott och om hon var redo att möta dagen. Det var hon, min följdfråga blev vad hon ville ha till frukost. Macka eller yoggi. Svaret blev banan. Ja ibland blir man förvånad.

Efter banan intaget så drog vi till stan, lite lek hos en kompis innan det var dags för skalbaggen. Tjejerna lekte doktor och det verkade vara en lek som passade, inga lipattacker, eller gnäll överhuvudtaget.
Jag blev bjuden på kaffe på uteplatsen, vilket jag var mer än nöjd med ;)

Skalbaggen ja, oj säger jag bara, det var nya ansikten vart jag än tittade, jag blev helt yr, av den känslan funderade jag över hur mitt mys kände det. Hon skulle ju bli lämnad där. Hon satte sej som ett frimärke på mej och jag räknade med att det skulle bli tufft att komma därifrån. En smidig fröken kom mej till undsättning. Jag måste säga att jag älskar handlingskraftiga kvinnor och dagisfröknar.
-Kom Mollie så vinkar vi på mamma.
Efter det gick det alldeles utmärkt att släppa mammas trygga famn. Må det fortsätta så här hela semestertiden på dagis tack.

Jag åkte tidigt till jobbet, möte med chefen, trevligt och det bjöds på chokladbröd. Vi fick en genomgång om hur läget var på fabriken och på vår avdelning.
Efter det var det dags att ta tag i dagens sysslor. Varje ställe som kunde krabba gjorde det. Jag gillar utmaningar men när det går i en hastighet så man inte hinner att slicka sej om munnen blir jag tjurig. Det ropades på mej på komradion hela tiden och jag sprang som en tok, vilket jag tyckte var bra när jag väl parkerat mej i soffhörnet efter kvällens pass. Träningen avklarade liksom.

Jag och min samåkningspartner hade än en gång ett mycket givande och intressant samtal till och från jobbet.
Han gillar när jag öppenhjärtat beskriver kärlek för honom, gaykärlek. Han tycker om när jag utvecklar vissa saker som hänt och som händer i mitt liv. Jag tycker att det är skönt att blurra om det och trots ålderskillnaden på 25 år så förstår vi varandra och har mycket utbyte av varandra. Det är jag glad för.

När jag väl kom hem så sov mitt mys, dagen hade varit tuff på skalbaggen.
Och jag fick en stor lust att se Ingemar Bergmans film tystnaden.
Men jag motstod faktiskt frestelsen.




Jockarp.

3 kommentarer:

  1. Hur får man tag i boken? :)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Ok, jag är bekant med Lisa och din bror så kanske den vägen :) Ska kolla med Lisa.

    SvaraRadera