torsdag 11 juli 2013

Mörka moln?

Fruktstund ;)


I går hade jag en av dom ljuvligaste dagarna på bra länge. Vi tog bilen mot Järnavik och vidare därifrån skulle vi ta den lilla båten ut till ön Tjärö. Båten hade precis gått när vi kom så vi roade oss en timme med att ligga på bryggan och titta på småfisk och maneter.
Under denna timme ringde en reporter som var nyfiken på min bok. Fem frågor om boken besvarades och jag bjöd även med fröken journalist till att gå med mej i prideparadtåget. Ju fler desto roligare ;)

Ön då, jo barnen var helt underbara, vi hade en tvillingvagn och jag puttade det bägge små. Väskorna var fyllda med godsaker så lunchen hägrade så fort vi nått land. Pastasallad, rökt makrill och skinka stod på menyn. Mums på de.
Vi slog oss ner på en filt på en liten gräsplätt bland klipporna, havets vågor rullade in bredvid oss där vi satt och åt. Barnen åt med god aptit och sen väntade mys och bus. Dom hoppade från stenar och dom rullade runt på filten bredvid mammorna som låg halvnakna och småpratade i det härliga solgasset.
Sol byttes ut mot vind och småregn, vi fick skyla bakom några buskar och barnen stoppdes ner i vagnen med en handduk som dom lindades in i. Jag rullade lite och pang så sov bägge två som små klubbadeoxar. Mammorna fortsatte att njuta av livet och när kidsen sovit färdigt åkte bullpåsen fram.

En heldag utomhus och barn på ett strålandehumör gör livet så enkelt, precis så som det ska va.
Finns det inga mörka moln på min himmel nu eller vad händer? det känns ovant på nåt sätt men väldigt skönt.

Hemma i borgen väntade kuvertskrivande för mej. Det är dags att börja skicka ut boken till väntande läsare.
Jag vet att det är problem med mailen på hemsidan, men jag hoppas att de ska lösas inom kort. innan den är fungerande går det bra att maila mej på Leonoravilhelmsson@hotmail.com eller skicka några rader på facebook om man önskar att få en kråka satt av den stolta författarinnan i sitt exemplar av boken.
Jag varnar dock för taskig handstil ;)


Vänner ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar