söndag 7 juli 2013

Rymning...



Gräsklippning och fårjakt, det var förmiddagssysslorna i palatset det. Jag tror tyvärr att det blev slutet på sagan vad det gällde "mormor och morfar" vi kan inte ha får lösspringandes i byn. Det funkar inte så och kravallstaket förstör själva idyllen.
Jag fick vackert ta in dom bägge fårskrällena i trädgården och dom började med ens att ligista sej. Upp i sandlådan för spridning av avföring, vidare hoppning till körsbärsträdet och naggning av det. Björnbärsbusken blev tilltuffsad och luktärtorna nertrampande. Kul.

Lite andrum blev det när vi drog ut i blåbärsskogen, Det var hett som tusan och vinden var svag på berget. Myset gick fram som en ångvält bland riset och fyllde sin lilla plastmugg hon hade med sej. Stora blåa vackra bär. Härligt.
Ohärligt var psykbrytet som kom innan hemfärd. Så var det mysiga förstört liksom. Det var tröttheten som slog till konstaterade jag snabbt när mitt mys somnade inom fem röda när vi väl var hemma igen.



Utvilad tog vi oss in till stan och festivalen epicentrum var nära. Sista dagen och jag har många minnen att tampas med men jag överlevde och efter varje år går det lättare. Jag valde att istället för att bli bitter över dagen och att det inte blev som det kanske borde. Så firade jag att det var åtta år sen jag kom fram till att jag var gay.

Vi strosade runt och givetvis skulle myset upp i karusellerna, jag var måttligt road, Surr och blurr med folk. Det är konstigt ändå, ju längre kvällen lider ju fler är det som vill snacka, må det bero på intaget av alkoholhaltiga drycker tro?
När Lasse Stefanz drog i gång på stortorget åkte mysets jacka av, hon skulle dansa och hon skulle se när klänningen flög runt för vinden. Hon är söt min lilla sockertopp ;)

Vi tog en härlig promenad vid hamnen och slog oss ner på en parkbänk och tittade ut över den fina bron. Den var för kvällen upplyst och jag har inte sett den tänd innan, det var otroligt vackert. Jag och mitt trevliga sällskap jag hade (förutom Mollie då) satte oss på en parkbänk och samtalade om för oss viktiga saker. Jag är glad över dom människor som finns i mitt liv dom som förstår och dom som jag lätt kan förstå. Det är så allvarligt men samtidigt så avslappnande. En lycka i min kropp sprider sej, underbara känslor.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar