tisdag 9 juli 2013

Författarinna ;)

Många böcker....;)

Som jag väntar och längtat till den dagen. Till den 8/7-2013
Men det skulle visa sej vara ett svettigt jobb att vara författarinna. 34 lådor böcker anlände under gårdagen till palatset. Dom skulle lyftas in. Palatsets trappor är väldigt vackra men dom är lååånga. Men jag kände inte efter, jag kände dock svetten rinna ner från tinningarna.
Jag valde istället att njuta av känslan och vilken känsla sen då. Den ska jag inte ens försöka förklara med ord. Det är omöjligt. De var ljuvligt, underbart, vackert och helt magiskt att lyfta upp 993 böcker innanför dörrarna. Böcker som det stod mitt namn på. Hua jag ryser.
Anledningen till att det var det antalet böcker var att 7 stycken åkte direkt upp till kungliga biblioteket i Stockholm, bara det liksom. Det är grymt stort.

Jag bjöd min kära bokmorska och vän på stekt fläsk och löksås, är det fest så är det. Vi pratade såklart om boken och om känslan. Vi pratade om tvivlet. Det är fullständigt normalt och jag ska inte tvivla. Jag lovade mej själv där vid köksbordet i går att jag inte ska låta mej slås ner. Folk får tycka vad dom vill om boken och om mej. Det jag gjort kan ingen ta ifrån mej. Jag har skrivit en bok och jag är stolt, nöjd och väldigt glad över det.

Mollie var på ett fruktansvärt dåligt humör redan på morgonen och det höll i sej ända tills kusinernas mamma kom och hämtade henne för lek. Tack för den brytningen.
Mer jobb gällande boken skedde under eftermiddagen. Först blev det en sväng till posten för att skicka iväg en bok till min bästis i norr, när det var avklarat väntade fotografering, min nästis som fixat hemsidan behövde mer material, det blev som vanligt fina bilder och hemsidan färdigställdes. Adressen är underregnbågen.se Välkomna dit. Jag är tacksam om jag får hjälp med att sprida den vidare.

Kvällen blev behaglig jag bar förvisso upp alla lådororna för ännu en trappa men myset somnade tidigt, så jag kunde jobba ostört. Jag fick trevligt besök vilket var bra. Jag var uppe i varv efter dagens händelse så jag behövde landa lite och landa gjorde jag. Ungefär samtidigt så vaknade myset och var pigg som en mört. Natten blev lång eller ska jag kanske säga kort.


Min nästis är en grym fotograf. Tack ;)

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Nu har man läst boken din :)
    (Lasse fick hem den idag)
    Bra bok, grattis :)

    / Tommi

    SvaraRadera