lördag 27 juli 2013

Bröllopsdag tre....

Bus i bilen ;)



Vissa dagar är så enkla, jag tror mej ha världens bästa liv. Jag leker med tankar om hur andra människor har det, människor som bor i Sverige fast på andra ställen än Jockarp och Sölvesborg, ja, för det är ju faktiskt en och annan som gör det ;)
Just nu funderar jag mycket över nästa vecka och hur människor har det som bor i huvudstaden. Det där livet med jobb, kroghäng och rotlösheten som så många verkar ha.
Jag ser det på nära håll den veckan på året när det är pride och jag tycker det är roligt, i små mängder då alltså.
Jag är just nu övertygad om hur jag vill att mitt framtida liv ska se ut, det finns ingen plats för det ytliga livet.
Trygghet, trygghet och åter trygghet. Inget annat finns. Jag vill dela mitt liv med en människa som jag vet är bra både för mej och för Mollie. En person som inte rätt som det är känner av behovet att leva ett tag som ovanstående.
Det kan vara kul att hänga med en partyprinsessa ett tag, men i mitt och Mollies liv finns varken lust eller ork att dra upp en bakfull brutta på morgonen som varit på krogen och dansat hela natten. Nepp, ansvar och trygghet är det som ligger högst på listan just nu.

Jag har en väldig tur som har en samåkningskamrat som jag kan prata med om allt, häromdagen pratade vi om att tillfredsställa damer. Om hur det ändras under ett förhållande, vad som är viktigt och inte.
Att prata om orgasmer med en man som är över 60 år borde vara en konstig känsla, men det är det inte. Vi pratar ju om samma sak liksom, vi pratar ju om vackra ljuvliga damer, vilka vi vill ska må bra och känna sej speciella.

Dagen var förövrigt lugn, vi hängde med vänner och barnen lekte i den härliga sommaren. Det är ju så det ska va!

Kvällen bestod av trappträning med min löparvän, det var väldigt längesen vi angrep trappan och det kändes minsann. Att det var över 25 grader gjorde ju inte saken mindre tuff precis. Vi blarrade på om våra liv medans vi sprang. Underbar kombo.

Och så är sista natten till ända, vilket är väl för så lite sömn på så många dagar är inte bra. Inte alls faktiskt.

Nu väntar det alltså semester igen. Underbart. En märklig dag dock. Glädje och sorg. Bröllopsdag tre.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar