fredag 26 juli 2013

Sömnstörning.....


Ett nattpass med motorsågskörning i över en timme, armarna kändes lätt vibrerande och svetten öste av mej, då var jag sliten.
Jag körde sönder två motorsågar och något uppretad var jag. Stockar stora som telefonstolpar lyfte jag bort i ren ilska.
Jobbet ska göras så det är bara att bita ihop, men det är inte önskvärt med dessa stopp 03,00 på natten, kroppen tror nämligen inte att den ska jobba, den tror att den ska vila. Den slits alltså mellan verklighet och det djupt rotade arvet. Stackars kropp ;)

Mollie lämnades på dagis vilket verkligen inte spär på det goda humöret för fem öre. Hon trivs inte alls just nu, personalen gör så gott dom kan givetvis, men det räcker inte för lilla fröken. Hon skriker varje morgon när jag lämnar och det trots att jag stannar kvar och leker en stund och att hon då är lugn.
Det är ledsamt och jag hoppas att det vänder tillbaka lika fort som det kom. Uthärdning i två dagar till sen väntar semester.

Jag körde hem med ljudet av min skrikande dotter i öronen, inte kul att lägga sej med en känsla av att hon inte har det bra. (Vilket den förnuftiga mamman vet att hon har)
07,30 -09,45 det var den sömnen det. Jag vet att man överlever med lite sömn men det är inget som rekommenderas med så få timmars vila, jag pressade mej lite till och fick en liten liten lur till innan jag gav upp och klev upp.

Kaffemys utan barn var något som unnades vid middagstid, sittandes på trappan och prata om skjortknappar, barn och framtid.
Samtal som inte hela tiden blev avbrutna av att ett barn pockar på uppmärksamheten, det är man inte van vid minsann. Jag njöt

Hämtning av mys på dagis och det hade gått bra, vilket var skönt. Hon var pigg och glad.
Vänner kom på besök och kreativiteten öste ur dom små ännu en gång. Jag gillar det och jag ogillar det.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar