måndag 5 december 2016

Fight Song....



Söndag. Mannagrynen formades till gröt och en klick jordgubbsylt toppade mysets tallrik. Oboý till det, det är lyxfrulle det.
Vi tände det andra ljuset och versen lästes, vi gillade den inte så vi kom överens om att vi inte tar omgiv på den. Nu ser vi fram emot nästa vecka och den tredje versen i stället, den är bra ;)

Myset gick till undantaget och jag gav mej ut på en rehab tur. Jag fick ett tips om en låt (om det var bra vet jag inte) den for in på min låtlista och för dagen satte jag den på repeat. Jag hade hört låten innan på radio men när det kombinerades med hög volym, min känslor på ett berg i klädd löparskor ja. Jag vet inte vad som hände. Det som utspelade sej de närmaste timmarna vet jag inte om jag kan få ordning på.
Kroppsligt ryste jag varje gång trummorna i slutet av låten drog igång. Jag ryste och varje muskel spändes i min kropp likt en explosion som jag bara känt när jag haft känslomässiga och heta kroppsliga övningar i hop med en kvinna.
Benen ökade varje gång på stegen och jag kände blodet pulsera ut i kroppen. Käkarna spändes och varje fiber i mina muskler gjorde sej påminda, dom ville ha mer.

Som texten beskriver kände jag mej som den lilla båten som orsakade gigantiska vågor på havet.
Att jag var den enda tändstickan kvar och att jag skulle kunna se till att få till en sjuhelvetes explosion.
Jag kände ett jävlarinamma som sällan skådats.

Jag höjde händerna i luften klappade takten och sjöng
This time this is my fight song
Take back my life song
Prove I'm alright song
My powers turned on
Starting right now I'll be strong.

När jag sjöng dessa rader kraftfullt och högt på berget kunde inte ett levade väsen missat att det var urkraften från Jockarp som dundrade fram.
Jag var som ett monster i backarna, benen bar mej vart jag ville, Jag klarade inte pressa lungorna till den grad jag ville. Jag var ostoppbar.
Och ja, den känslan är bra om det ligger inom ramen av det goda.
Jag har spärrar men när jag var ute på min tur var det enorma krafter som släpptes lösa, och omformas dom till något negativt så är risken överhängande att både långtidsspärren och korttsidsspärren släpper samtidigt och då detonerar granaten bums.
Detta gjorde mej lite skraj. Det var absolut inte någon ilska jag kände men det var inte heller glädje, jag vet inte var det var men det var enormt häftigt att få uppleva det. Om än skrämmande.
Jag pressade på mej själv men med den känslan i kroppen hade jag behövt nio mils löpning för att få ordning och ro på kropp och själ. Jag kände mej faktiskt farlig, ruggigt farlig. För allt och alla. Helt enkelt okontrollerad och det i kombination med ostoppbar. Jag var/är en tickande bomb.

Jag lugnade mej något under dagen, men känslan låg och gnagde, den härliga och obehagliga känslan.
Bilen tvättades och den nya traktorn på gården sprätte vi med en stund. Myset bestämde vart vi skulle köra och jag var chaffisen :)
Lite bio mys med min dotter. En helt fantastisk film som alla borde se. (Pettson och Findus) Den var rolig men även allvarsam, den tog upp det viktiga i livet. Och likt trolls filmen så var det omöjligt att inte ge en liten lip. Jag blir så trött.

Jag fick komplimanger över mitt sätt att formulera mej i text, det ser jag som väldigt roligt. Jag har tänkt på det själv många gånger, att när jag är i ett känslomässigt kaos så skriver jag väldigt bra.
Ord på känslorna är nog det jag är bäst på, men så har jag tvingats tränat hårt vid ett par tillfällen också. (Ofrivilligt)
Jag gav mej själv ett löftet den dagen när jag startade min blogg om att vara ärlig och sann i texten. Det hur fruktad, känslig, hemsk, eller bara bra livet skulle vara eller hur jag skulle må. Den skulle inte ha någon effekt annars. Detta är min dagbok ingen annans :)
Roligt är det i alla fall när man får feedback. Speciellt när det är bra feedback. Tack.

Under nattningen av myset fick jag några rader skrivna till mej från en böna som sa sej vilja dejta mej varje dag. OM hon vore singel....Gahhh. Jag fick be henne återkomma när hon var singel det blir lite lättare då :) Jag blir glad i alla fall. Uppskattad på nåt vis.

9 timmar gammal.....



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar