onsdag 28 december 2016

Subban....



Arbete och fritids. Vi hade en härlig morgon, gröt, kaffe och väldigt lugnt, ingen hets, hej flextid. Jag kasade in vid halv åtta på jobbet, kokte lite kaffe och loggade in på datorn. Det enda sällskapet var jag själv, det bästa alltså ;)
Jag var ensam hela dagen förutom när det kom förbi någon snubbe ibland och växlade några få ord.
Jag grottade ner mej i våra system och för dagen hittade jag en hel del fel, resultaten av dessa fel blev att även det jag pysslade med blev fel och med en systemtekniker som har jullov blev det tvärstopp just där. Nya vägar fick trampas upp men det är jag fenomenal på.
Jag åt middag med grabbarna och det var lite mysigt när vi inte var hela gänget till bords.

Jag har berättat om min ålderskris (som väl är börjar den släppa nu) det gör att vissa människor i min omgivning för min ålder på tal, kanske lite väl ofta. Just nu har jag släppt det och med det är jag inte mottaglig för deras drygande. 40 är det nya 20 sägs det.
Häromdagen roade jag mej med att bena ut mej själv lite och gjorde en åldersanalys.
Jag blir snart 40, men ser ut som 30, är vältränad som 20 och med ett självförtroende som en 5-åring, det där stadiet när man kan själv. Där är jag ;)
Jag kan själv för att jag måste kunna själv, enkelt liksom. När jag tittar på det så här så är jag väldigt nöjd med att jag ska fylla 40. Jag är en coool tant.

Flex in flex ut. Japp ibland får man ju passa på.
Jag hämtade upp mitt mys som blivit upphämtad på fritids av mormor, hon såg trött ut men piggnade på sej när jag föreslog lite sällskap spelande när vi kom hem. Snabb som blixten var skorna på och hon var ute i bilen innan jag hann säga hej.

Hmm ja, i bland flyttar det ut subbor från palatset men i går flyttade det faktiskt in en subba. Hon var fin. Svart och blank. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om henne än, jag känner kanske att man skulle kunna förvänta sej lite mer för 7 papp, men det tar kanske lite tid innan vi lärt känna varandra på djupet. Men helt klart var det trevligt att mina Sonos play:5 fick lite sällskap. Och än en gång är jag glad över att jag bor i palatset och inte i en lägenhet i stan, risk för att gransämjan skulle blivit något negativt påverkad efter vår lilla testspelning ;)

Mexikanskt tema på middagen, kyckling med en het sås made by me. Det ska mycket till att imponera på mej men i går var jag ruggit grym, jag blev impad. Jag älska mina fria tyglar i köket. Mollie åt utan sås hon är inte mycket för det, så jag kunde härja fritt med kryddorna och dom små chilifrukterna. Mums.

Jo visst ja, jag skickade det helt fantastiska brevet i går också, Jag levererar snabbt när jag bestämt mej. Det skickade med snigelposten. Det biter hårdare då.
Det var lite problem för jag hittade ingen brevlåda att posta det på. Det kändes som om Karlshamn är den enda staden i Sverige utan brevlådor. Men som en uppenbarelse kom brevbäraren med sin gula lilla bil. Jag stoppade honom och frågade om hjälp fanns att finna i honom. Det gjorde det. Han tog hand om brevet och jag önskade honom ett fint slut på året och ett gott nytt. Han önskade mej detsamma. Jag älskar folk med service yrken som fattat att det är det dom har. Tummen upp för brevbäraren alltså.

Kvällen bestod av dans och nya låtlistor, sällskapsspel och planering inför resan. En bra kväll med andra ord.
Vid nattningen skulle lilla fröken promt gå och lägga sej själv, det är något som sker oftare och oftare och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Det fanns en tid då jag längtade till att hon skulle lägga sej själv, men den tiden förändrades med singellivet. Jag vill inte uteslutas från nattningen. Kanske dags att förlika sej med tanken på att min dotter blir större och större....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar