tisdag 20 december 2016

Grotta....

En svett och ljus dag :)

Jag funderade på en vilodag, det slutade just där, vid att fundera. Tillfälle gavs så tidigt på gymmet ännu en dag. Jag tog det lugnt, vaderna var lite spända efter helgens pass på berget.
Det var skönt att få ut lite slagg från kroppen, jag var uppmjukad och fin efter en halvtimme på löpabandet.
En titt i spegeln när jag passerade, jag så oförskämt pigg ut, tack för det.

Första dagen på min inre tjänst var ett faktum och det gick faktiskt förvånansvärt bra. Jag måste vara väldigt anpassningsbar ;)
Jag tar denna bollen själv endast för att mina kollegor som hatar allt vad datorer heter ska slippa. Jag är en mycket god kollega och kamrat alltså.
Jag stängde dörren och startade Spotify. Skickade upp två bilder på skärmarna sen började mitt äventyr i styrsystemet värld. Jag skrev ut sekvens diagram och flödesscheman på löpande band, det var den rörligheten jag fick under dagen, att gå mellan min kontorsstol och kopiatorn. Huvudet nersänkt bland dessa scheman och pennan bakom örat började jag systematiskt treva mej fram bland siffror, motorer, ventiler och pumpar.
Systemteknikern och jag har alltid haft ett gott sammarbete, risken kan finnas att det kommer att upphöra inom en snar framtid ;) Jag ringde honom vid ett par tillfällen och varje gång blev jag grymt imponerad. Jag vill med kunna allt han kan. Buuu.
Förvisso har han suttit bakom datorn i alla år när jag har kört runt i en 80 tons truck och kört ved. Så han har ju lite försprång. Men jag knappar in, sakta men säkert.

När klockan var halv tre fick jag ett mess och infon om att myset var på plats i Jockarp. Shit var klockan redan så mycket. Ja tiden går fort när man får sitta ner bakom stängda dörrar avskärmat från resten av världen. Hemskt egentligen men så var det.

Myset var på bettet när jag kom hem, hon hade haft en bra dag och det är alltid skönt att höra.
Vi körde hem och hon skulle sitta i bagaget på bilen, hur kul kan det va? Väldigt om man är 6 år. tydligen.
Middagen bestod av en ny rätt. Frysskåpsrensning pågår. Sånt gillar jag. Om det är bra grejer i den alltså, jag hittade lite som inte är gångbart i palatset längre. Broccoli och ärtor, nja det får myset äta eller åker det i soporna. Nån gräns får det vara på vad jag stoppar i min späda kvinnokropp.
På tal om späd. Jag har börjat vända lite på min nedåtgående trend vad det gäller vikten, jag är uppe i 53 pannor nu så det känns som den oron om att det skulle vara något fel på mej kan jag släppa. Skönt. Och vad kan möjligen vara fel när man levererar flera mil i veckan springandes?

Gällande min form så fick jag en fråga om hur jag kunde se så vältränade ut. Det är för att jag är vältränad blev mitt självklara svar.
Kan jag med lyckas med att se så tränad ut var motfrågan, Nja sa jag skeptiskt och flinade samtidigt som jag klappade vederbörande lite lätt på magen. Du kan ju börja med att springa mellan 5-10 mil i veckan kontinuerligt i några år så får du se om det blir något resultat.
Ibland är det extra kul att vara i topptrim, denna gånger bland annat ;)

Min dag....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar