fredag 23 december 2016

Hospitalet...

Hett....


Det man inte har i huvudet brukar man ju få ha i benen. Mm jag glömde mina småbyxor hemma när jag skulle till gymmet. Tur i oturen var ju att jag hade mina joggingbrallor på mej. Jag förberedde mej på ett svettigt träningspass. Svettigt blev det, jag tror inte att det fanns någon yta på min kropp som inte var blöt efter mitt avslutande pass. Lite småäckligt var det att ha på sej brallorna och framförallt att ta på dom på kvällen efter avslutat jobb. Men ja, det var helt klart värt det.

Det var sammetslent på jobbet. En helt fantastisk dag alltså. Jag fortsatte att ha användning för mina nya kunskaper och att kicka på jobbet är minsann inte fel. Det betyder i min värld att man trivs väldans bra. Att årsinkomsten i år landar på närmare 600 lusentappar gör ju saken absolut inte sämre. Det har varit ett väldigt bra år alltså ;)
Stora kramkalaset innan hemgång, våra projektkamrater som bor på annan ort skulle fara hem och det betydde att vi inte skulle ses förrän år 2017. Mysigt avslut på dagen.
Jag packade ihop mej jag med för lite ledighet.

Myset var hemma på undantaget och hon hade hjälpt mormor och morfar att klä deras gran, tre granar har hon fixat till i år. Det må nog vara rekord det.
Vi drog vidare till kusinernas boning. Jag bjöds på kaffe och myset bjöds på pyssel. Lycklig som en lärka kom hon med den ena bilden efter den andra. Pust.
Under besöker svullnade mina underben upp rejäl och innan vi var hemma hade även magen svullnat upp till en boll.

Middagen lagades och det blev senare än vanligt, men vad gör väl det, vi får ju vara uppe så länge vi vill. Jullov hej.
Uppe ja, eftersom svullnaden höll i sej och den fantastiska julen står för dörren beslutade jag mej för att kolla upp åkomman lite tidigare denna gången. Detta är ju del två, jag kände igen många signaler.

Jag hade en väldigt rolig kväll på sjukan.
När proverna skulle tas och nålen skulle sättas i armen så blev det något tjall. Alla vi damer i rummet var rörande överens om att ja har väldens vackraste och lättstuckna ådror. Trots det misslyckades fröken sköterska med det.
Jag fick uppge mitt personnummer när det skulle stickas i höger armen. När dom efter mycket grävande misslyckats med att få ut det dom skulle så gick dom över till vänster arm. När det stacks där fick jag uppge personnumret igen. Vi grinade allihop åt det var på jag bad dom att uppge sina personnummer, någon rättvisa får det va :)
Att det var så mycket stoj i vårt rum gjorde att det tittade in ett par sköterskor till, välkomna sa jag, ju fler desto roligare.

Det blev alltså en natt på hotell hospital och en massa prover togs. Det kontrollerades njurar, lever, lunga. Även hjärtat analyserade genom blodet. Det såg utmärkt ut vilket var bra, mindre bra är ju svullnaden. Men med dom resultaten bestämde vi att vi kunde avvakta några dagar och se om det ger med sej av sej själv. Oron är låg just nu från min sida. Skönt.


Pysslande hårboll :)


Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar