fredag 2 december 2016

Skratta i kapp?

Fröken pyssel har varit igång :)


Olika människor. Ja det är en himla tur att vi är olika, på grund av det tappade jag hakan totalt när jag gick upp till brukets labb med lite småäckliga prover. Jag drog in på labbet på brekas, full rulle liksom. Och alla som varit på ett labb vet att det är en väldigt lugn och försiktig miljö. Just därför tycker jag att det är extra skoj att komma in i på tväre och gasta tjenamoss här kommer slam från vedgården.
För dagen skulle provet in i kylen så jag bad att få låna en penna och skriva på flaskan. Medan jag gjorde det kollade jag på en kille och sa. Hur har ni det? händer det nåt kul här? Svaret blev:
- Vill du kallprata?
VA!
Jag blev så full i grin så jag visste inte hur jag fortast möjligt skulle kunna lämna stället för att gå bakom en knut och skratta.
Jag höll mej leende, ett stort leende och svarade. Nja kallprata vet jag inte, jag undrar bara hur ni har det, det är liksom lite socialt att fråga det, typ...Bla, bla bla ja, jag försökte verkligen.
Okej. När jag kom ut så var jag i alla fall tvungen att flina. Kallflina ;)
Jag älskar mitt jobb ingen tvekan om det.

Eftersom inte alla är betrodda med dator och styrsystemet för fabriken (vilket jag är) så fick jag styra upp en utbildning i hydraulaggregat, jag lyckades komma precis till kaffe och macka. Perfekt timing.

Lite lir....


Vidare till nästa möte och det tog lite märkliga vändningar, helt sanslöst att det kan bli som det blir ibland. Jag flinade i alla fall väldigt mycket.
Det där med att skratta funderade jag på en stund under gårdagen. Det har varit obefintligt under ett par dagas tid och nu tror jag att det är så att jag måste skratta i kapp det. Det verkar så. För så mycket jag skrattade på jobbet igår var det längesen jag skrattade.

Jag åt middag på brukets matsal och det var ett lotteri för dagen där man skulle skriva sitt telefonnummer på en postit lapp och lägga den i en burk. Gissa vem som vann?
Jo självklart Leonora Vilhelmsson. Då fick jag anledning att flina igen när jag sa;
Tur i spel otur i kärlek ;) Jag hade föredragit tvärtom men det är inte så illa att i alla fal lyckas kamma hem en vinst då och då. Glad för det lilla liksom.

Myset Vilhelmsson hämtades hem och vi hade en chill kväll. Vi började att spela spel efter middagen, hon gillar att spela lilla fröken, så länge hon vinner ;) Mellan speladet hade jag lite pyssel med att boka möten. Dom första små stapplande stegen för en ny karriär har nu tagits, detta ska bli så sjukt spännande.
Hur var de nu? Ingen minns en fegis.
Så nästa vecka ska jag hoppa på tjuren och kittla honom lite på hornen.
Fortsättning lär följa....



Dagens vinst....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar