lördag 16 juni 2018

Är i kärleken.....



Jag mådde inte helt prima när jag vaknade, det var inte ångest men det var en liten smak åt det hållet. Jag ville inte att det skulle utvecklas till något större än vad det var så jag hoppade i mina träningskläder och gick ut.
I stället för en löptur tog jag en promenad till vattnet, det var stilla och stilla behövde jag efter rörelsen.
Jag ringde till Mollie som sovit över hos mormor, hon var på hugget och pratade om att skaffa en katt, nja jag är nog inte riktigt i samma fas som hon så nu får jag vackert förbereda mej på en sittning runt förhandlingsbordet.

Jag mådde helt perfekt efter min morgon och jag kände glädjen i mej. Jag funderade på min chans, kanske min enda chans och att det är smart att jag tar den.
Jag hade ett intressant samtal på telefonen under eftermiddagen och samtalet handlade om kärlek.
Att jag har kärlek i mitt liv, att jag är i kärleken, att kärlek ger kärlek och att jag förtjänar den. Men att jag för den sakens skull ändå måste lyssna till mitt hjärta. Jag förstod så väl orden.
Det är viktigt att jag håller mej positiv, att det positiva kommer leda mej rätt.

Positivt, ja det är det inte gällande min arm, den smärtar och är stel, nu har det även blivit lite bekymmer med långfingret på handen, det känns som om det sitter en nerv i kläm. Om de är så vet ja inte men ont gör det.

Det blev en kväll som blev annorlunda mot vad som var tänkt, antagligen är det någon mening med det och kvällen blev väldigt fin ändå. Jag umgicks med fyra supertrevliga människor och det berättades historier som var svåra att förstå. Det var verkligen en skön och chill kväll.

Morgonhäng.....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar