lördag 2 juni 2018

Klänningsköp....

Humf....


Jag vaknade upp klockan fyra och nä det var verkligen inte kul. Jag försökte lura mej själv om att jag sov men jag var vaken. Jag öppnade ögonen och låg och tittade på det helt fantastiska taket jag har i mitt sovrum. Jag började räkna dom stora spikarna. Samtidigt funderade jag över dess historia. Dessa spikar har passerat ett antal händer och vidare har dom hållt taket på plats sen år 1830. Det är bannemej historia på hög nivå det.
Två små övernattande kamphundar kom och talade tydligt om att frukosten skulle serveras. Bara att lyda befallningen annars skulle det ta hus i helvetet i palatset. Dom är precis som skalman i serien om Bamse. Mat och sov klockan är inställd och den ska följas.

Myset väckts och åkte till skolan, hon skulle visa upp sädesslaget korn så det hade hon med sej i sin skolryggsäck, jag är imponerad av hur lärandet går till idag. Smarta fröknar helt enkelt som ber eleverna själva fixa samtalsämnena, jag tror dom minns bättre i delaktigheten.

Själv körde ja och hämtade upp en vän och vi begav oss av på shoppingtur, vi gick fullständigt bananas. Känns precis som om jag har kläder för en livstid just nu.
Jag investerade i en ny klänning. Den provade jag under kvällen och visade upp för Mollie. Jag frågar henne om hon tyckte den var fin? Den ser ut som ett nattlinne svarade hon. Humf själv såg jag en bedårande, ljuvlig vacker kvinna iklädd en mjuk, soft somrig och superhet klänning. Hur kunde vi se så olika på saken?

Mollie hade en kompis med sej hem från skolan och det första dom bägge berättade när dom hoppade ur taxin var att Mollie ska framföra en egenskriven dikt på skolavslutningen. Jag blev redan där rörd, så jag vet inte hur jag ska klara diktläsningen i kyrkan utan att storgråtande spricka av stolthet över hur fantastisk hon är min lilla tjej. Hon pratade om dikten vid nattningen och drog all text från början till slut. Hon sjöng även alla sångerna som dom ska riva av på avslutningsdagen. Hon var bra på texten men det lät förfärligt, Vi skrattade hysteriskt åt det och det är väl för väl att man kan skrattat åt falsksången ;)

Ett mys i ett kornfält <3


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar