torsdag 7 juni 2018

Dom band som binder oss...

Vi.....


Mor och dotter. Den relationen är speciell, den är unik, i varje fall. Min och Mollies relation, våra band är extremt starka. Det har funnits människor under korta perioder i vårt liv som försökt sej på att försvaga dessa band. Som jag nu i efterhand konstaterat att det fanns en tydlig plan med att stärka sina egna band till min dotter och försvaga hennes och mina. Jag ser det tydligt nu. Planen misslyckades och Mollies och mina band stärkte än mer.

Jag satt i soffan och berättade för Mollie om att jag tänkte vara med i bonde söker fru även i år. Hon vänder sej då mot mej med sorgsen blick och säger:
- Nej mamma var inte med i år, tänk om du träffar någon ny tjej som kommer göra dej ledsen.
Hmm, de var kanske inte riktigt den responsen jag förväntade mej. I det läget hade jag god lust att prata med produktionen och be dom lösa situationen till mej, att jag inte skulle medverka. Men nej riktigt så jobbar inte Leonora Vilhelmsson.
I stället pratade jag med Mollie, jag förklarade för henne att jag kommer vara försiktig, att hon inte behövde oro sej för mina känslor. Jag berättade att det finns jätte många fina tjejer som tänker lite annorlunda och att jag tänkt mej hitta en sån tjej. En tjej som förstår och uppskattar henne och mej, en tjej som förstår att vi två är ett par riktiga toppen tjejer.
Hon mjuknade i sitt ansiktsuttryck och sa leende.
- Det blir bra mamma.

Jag var så nära lipen när jag förstod hur mycket hon förstått från min tidigare relation. Att hon sett och märkt att jag var sårad och skör..
Men hon är ett barn och hon ska inte behöva känna det och framförallt inte oroa sej för mej och mina känslor.
Hon är ett barn och det är precis det hon ska vara. En trygg och glad lite tjej.
När jag förstod vilka starka band vi har, att mitt mående påverkat henne så mycket, ja då blev jag både ledsen och glad.
Jag förstod att våra band är unika och dom banden måste vårdas väldigt ömt.

Ja jag har lite att leva upp till, min Mollie är viktigast.

Perfektion......


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar