tisdag 26 juni 2018

Semester eller nåt....

Jo det här med att resa.....


Att påbörja en lång ledighet kändes väldigt bra. Det blev dock en dyr första dag på semestern.
Vi bokade Thailandsresan vilket sved en del men livet ska levas och vi gillar att resa så reser gör vi.
Nja jag har ju ledigt i en väldig massa veckor nu och för bara några veckor sen var det helt vita blad som låg framför oss. Nu ser det annorlunda ut. Vi är inte helt fullbokade, men nästan.

Den första dagen började dock chill, jag skulle till sjukgymnasten och jag valde den första tiden hon hade för att det inte skulle låsa upp hela dagen. Lagom kul när vi kom in till luckan på vårdcentralen och möttes av infon om att gympaledarens tåg hade kärvat av någon anledning. Vi vände hemåt igen utan gympapass. Myset hängde med mormor och jag tog en mil i löparskorna. Härligt men rysligt varmt. Det bjöds på frukost på undantaget när jag kom hem. Snacka om semestermode...

Hem och bilen tvättades, jag har varit lite slö med de den sista tiden, Mollie hjälpte mej att dammsuga inuti. Vi vill ha det fräscht nu inför roadtripperna som väntar oss.

En kompis till myset kom runt lunch och dom hade det verkligen superbäst. Dom lekte på och jag kunde styra med mitt. Nu avslutades projekt rensning av kök. När jag var helt nöjd stod jag lite handfallen, vilket rum skulle angripas näst? Oklart så jag började med söndag (måndags) steken i stället. Mollie och väninnan åt lunch, så jag hade mycket på spisen i det läget, både lunch och middagsmaten på samma gång. Multitaskning.

Vännen åkte hem och vi tog en tur till stranden, tanken var bad men det var iskallt i vattnet så det blev lite lek på lekplatsen och en glass sen for vi hem igen. Badet skedde i badkaret i stället och ja det var väldigt behövligt efter en dag lekandes utomhus.

Min lilla myrling....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar