söndag 13 januari 2019

Camping....

En on en off....


Nattjänst med för tok för lite sömn. Mycket känslor i omlopp, glädje, oro och lycka har gett mej en aning känslomässig rörelse som tagit och givit kraft. Det har liksom inte varit stabilt dom sista dagarna, upp och nergångar och att saker ska hållas hemligt är för mej väldigt påfrestande. Men att stå vid ett sagt ord är viktigare än mitt eget mående i det avseendet.

Fysisk är jag grymt stark, jag har sprungit och kroppen har svarat bra på passen, utan ordentlig sömn bordet det blivit trögt men det har inte märkts av ett dugg.

Det mesta av julen har åkt ut och jag har även tagit och röjt upp på vissa ställen som behövt en ordentlig röjning. Det finns en tendens att man samlar på sej en massa saker i skåpen som aldrig används och ibland får jag ett anfall och då åker det ut ;)

Mollie har haft en väninna på besök, tjejerna tog på sej finklänningarna och strassade runt i palatsets som små prinsessor. Det är väldigt hög mysfaktor när jag är i den ena delen av huset och hör hur det resoneras och samtals på avstånd i Mollies rum. Det känns så hemma på något sätt. Jag gillar dom där samtalsljuden, de där surret av fnitter och glädje.

Vi myste upp oss i soffan, med popcornskålen, vi hade våra täcken med oss och där låg vi och tittade på Mary Poppins. Eller Mollie gjorde. Jag slog läger innan nio. Jag behövde det så väl, kroppen behövde laddas upp.
Klockan tre vaknade jag och kände ett behov av att skriva av mej av känslor och tanka så det gjordes. Jag somnade igen och vaknade klockan åtta. Jag lägger min hand på min dotters stora kalufs och säger god morgon, jag får detsamma som svar och vidare ord om:
- Du mamma! vi har umgåtts hela natten.
Jag log och svarade ja det har vi hjärtat. Som hon älskar att leka campingliv i soffan.
Jag gillar att hon uppskattar det, jag är inte ett lika stort fan av det dock. Aj i kroppen. Men jag är uppladdad och redo för ännu en grym dag i paradiset.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar