tisdag 15 januari 2019

Kramas....

Därför jag är så kry ;)


Att börja morgonen med att krypa ner i sängen bredvid min dotter är magiskt. Hon grymtade lite om att hon var trött. Jag log och tänkte på hur hon kommer känna i tonåren. Det sägs att många blir trötta då. Jag har ingen egen erfarenhet av just det men jag kommer följa min dotter med spänning ;)
Hon hasade sej upp och i kläderna. Morgonbestyren sen gick vi mot Taxin. Det var en ny böna som körde och jag intervjuade henne om hon skulle köra denna rutten nu. Nja bara till Februari löd svaret. Ja ha. Då vet jag det, jag log och önskade henne en fin dag.

Arbete i vedsvängen och det började men orden.
- Hörru var har du varit hela mitt liv?
Sen fick jag världens största kram. Jag älskar kramar.
Stoj, skratt och salta grodor det var min förmiddag. Vissa möten är bättre än andra.

Eftermiddagen bestod av övning inför ett föredrag som ska hållas under dagen. Jag tycker om att vara förberedd men jag avskyr Powerpoint, det känns som en snuttefilt. Jag gillar att förbereda mej och prata från hjärtat. Det brukar funkar fint. Men nja vi får väl se hur dagen utvecklar sej.

Hem från kneget och ut på berget. Det blåste typ full storm men en välbehövlig mil fick jag i benen. Jag funderade över om det var dags att investera i ett par nya löparskor. Jag har en hel hög på hyllan men det levereras ju en och annan mil i dom också, så det slits. Det var mörkt när jag åter nådde byn och mitt lilla mys.
Hon var lite trött efter en dag i plugget. Jag förslog badhuset men hon ville chilla. Så ja chilla blev det.
Hennes ord min lag. Och jag tänker att hon är lite trött på att bada efter Thailandsresan.

Eftersom palatset är totalt tipptopp just nu så satte jag mej i soffan och läste en bok som jag fick i julklapp. En ovanlig företeelse men väldigt skön.
Att boken började med heterosex var kanske inget jag räknade med men jag bet ihop och läste ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar