fredag 19 april 2019

Helsingborg.....

A Busy Woman&jag ;)


Klockan var sju och jag var på väg i mina löparkläder. Mollie kommer inflygandes på toan med håret åt alla håll, Jag vill också springa mamma var det första ord jag hörde.
God morgon på dej med hjärtat svarade jag ;)

Självklart får du följa med mej om du vill. Ingen blir gladare än jag. Hon sprang med mej i tre kilometer fram till mördabacken, där hämtade mormor upp henne. Själv fortsatte jag ett par mil till. Mitt sista tänkta långlopp innan maran.

Hem och kaffet intogs på gräset i söderläge, som jag älskar våren. Och tänk att bokarna håller på att slå ut och höstrapsen redan står i blom i Skåne. Livet är så galet lättlevt.


Stenhård kamp...

Jag tog mej an den Tyska skönheten, lite kärlek med tvättsvampen. Sen var det min tur. Uppfräschning, sen bar det av mot Skåneland, närmare bestämt Helsingborg och Ödåkra gamla spritfabrik där den sjukt begåvade och vackra konstnär Tove Frank håller till. 
Vi tittade lite på hennes utställning sen satte vi oss på cafét och avnjöt en kopp svart i vårsolen. 
När vi lämnade Tove och drog vidare i livet kände jag att jag liksom inte var klar. Att jag hade mer jag ville samtala med henne om. Varför är det så med vissa människor? dom väcker det där extra i en.
Vi bestämde i alla fall att vi måste ta en långpromenad en dag så vi har tid att blurra om gåtan livet.

Myset och jag körde ner till strandpromenaden och där passade det fint med en mjukglass innan vi drabbade samman i en jämn match på golfbanan.
Mollie vann vilket var roligt för henne ;) Vi strosade vidare in mot centrum för att äta middag. Vi hittade en Indisk restaurang, och jag är smått galen i just det köket. Mollie tackade inte nej till mitt förslag.
Vi gick sen vidare mot bilen för att ta oss hem till byn. Mollies stegräknare visade att hon under dagen avverkat 13,5 km vilket var grymt bra jobbat.

Mycket glädje...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar