söndag 14 april 2019

Oslagbara.......

I bland känner man sej liten ;)


Hennes idéer blir min död ;) Ja så kändes det när jag vaknade öm i kroppen på soffan efter pyjamaspartyt. Jag ville inte öppna ögonen, jag var inte redo att möta en ny dag, inte än.
Men vissa saker får man som vuxen ändå göra, vare sej man vill eller ej. Jag började dagen med att elda och mata hästarna. In i huset och mannagrynsgröten lagades och dukades fram.
Kidsen mumsade i sej sen väntade det lek fram till lunch då for dom hem till sina egna boenden igen.

Mollie och jag åt resterna av kycklingen sen var vi redo för en biltur till Malmö. Vi parkerade den Tyska skönheten i parkeringshuset sen hoppade vi på Öresundståget och tog oss till Köpenhamn. Planen var Zoo, vi hade fått nys om att Kineserna lånat ut två pandabjörnar till de Danska Zoo:et och vi var lite nyfikna på dom eftersom vi läser mycket om olika djur. Och då vore det smart att passa på och kolla upp dom lite närmre när tillfälle ges.
Men när vi kom ut från den vackra stationsbyggnaden så såg vi Tivoli skylten och vi tittade på varandra och nickade. Vi ville gå på Tivoli ;)

Efter en saftig nota på inträdet och åkband så drog vår snurriga dag igång. Parken var vacker med sina vårblommor och grönskande träd. Körsbärsträden stod redan i full blom. Magiskt när livet återvänder.




En lugn och stilla dag....

Vi åkte karuseller, Mollie körde båt och jag åkte lydigt med. Vi värmde våra frusna händer runt en kopp varm choklad med marshmallows i. Vi skrattade, kramades, vi tittade på teater och glada människor. Livet var så där underljuvligt lättlevt. Jag bara sög i mej alla vackerhet.

Dag blev till kväll och vi tackade tivolit för denna gång och tog tåget till Kastrup, vi skulle möta upp mina föräldrar där och ge dom lift hem till byn. Planet var försenat så det blev klart även dom ;)
Klockan tre landade vi i sängen i palatset. Mollie sov med mej, jag tycker om att ha henne när mej när det inte riktigt är som vanligt.
Hon somnade bums, jag somnade bums.

Oslagbara....


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Du verkar vara en underbar mamma full med kärlek och livsglädje!!

    SvaraRadera