måndag 15 april 2019

Möjligheter....



De sista jag sa till min dotter innan vi somnade efter vår tur till Grannlandet var:
- I morgon ska jag inte göra ett skit.

Det gick sådär. Vi sov förvisso väldigt länge men det första jag gjorde när jag lämnade sängen var att hoppa i mina löpartights. Jag log lite åt mej själv och över hur saker kan bli till en vana, till rutiner.
En liten lagom mil i benen bjöd jag mej själv på, sen gjorde jag faktiskt inte många fler knop den dagen ;)

En vän kom och vi parkerade oss i lä och med solen i ögonen på altanen. Vi åt skorpor med smör på och kaffet till mej.
Det är svårt att sätt ord på känslor som våren väcker i mej, det är så stort och så starkt. Jag är så oerhört tacksam för att åter få uppleva en vår.
Min vän lämnade mej efter ett par timmars häng men jag slet vidare i att inte göra någonting. Jag la mej på soffan på altanen och tittade på den vackra blåa himlen, flygplan passerade mitt synfält och gladorna cirkulerade över mitt huvud. 
Jag blir glad varje gång jag ser en rovfågel och anledningen är att dom alltid får mej att tänka på möjligheterna. Det är jag som är fågeln och jag ser mej ha hela världen under mina vingar. Den känslan är mäktigt och tankarna gör mej så otroligt gott. Jag blir stärkt och jag ser livet positivt.

Jag somnade med solen i ansiktet och jag hörde mej själv snarka. Helt avslappnad låg jag och tog in vårens dofter, ljud och känslor. Upplevelserna var starka och jag kom på att Jag älskar att göra ingenting :)

Vi blev bjudna på grillat på undantaget och vad smakar väl bättre än en nygrillad korv?
Sammanfattning av helgen.... Magnifik.


Blombud från Mollie <3

Jockarp. 

1 kommentar: