måndag 8 april 2019

Naket skinn....



Jag ångrar mej varje gång. Och ändå faller jag för hennes idéer varje gång. Mollie ville campa i soffan. Så camping blev det.
Kvällen blev mysig när vi låg tillsammans på divanen och kollade på film men natten, gaaa. Jag låg så illa i soffan och jag behövde verkligen sömnen, jag funderade och konstaterade att jag verkligen älskar min säng.
Halv åtta vaknade Mollie och jag kände mej som om jag vore överkörd, så galet trött.

Frukost på sängen eh soffan. Sen bar det av för mej upp på berget. Jag rasslade till med ännu en mil. Det var nog den bästa av dom tio milen jag avverkade i veckan. Det var en sån morgon när solen precis börjat värma upp den nyvända jorden så det rök sådär magiskt, vinden var stilla och jag var leendes. Den starten på dagen va.

Vi tog ut kuddarna på altanens soffa och Mollie plockade blommor och satte i vas på båda våra bord. Det kändes verkligen vår.
Resten av dagen gjorde jag inte ett skit. Jag var bara social med människor jag tycker väldigt mycket om. Vänner avbytte varandra under hela dagen och det var så välbehövligt. Att sitta på altanen med solen på naket skin och bara prata, filosofera och lyssna på musik. Helt klart världsklass på det.
Att orden jag älskar dej speglades när vi kramades hej då var även det stort vackert och något som ska läggas på platsen där kärleken finns.

Mollie hade en kompis på besök hela dagen så tjejerna var försvunna stora delar av dagen. Jag är så glad över hennes vänskap och att dom är så stora så dom leker och hittar på saker själva. Det utan att jag behöver vara rädd för att hela huset ska bli upp och ner.

Kvällen fick vi ha varandra för oss själva och vi satt väldigt nära varandra och tittade på filmen om kejsaren och hans nya kläder.
En formidabelt bra avslutning på en fantastisk bra dag.

Glidare.....


Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar