onsdag 3 april 2019

SEX, vilken känsla...

När man behöver vila inför nattjänst men
inte vill vara inne....


Ännu en vacker morgon vilket fick mej att glädjas av livet. Mollie vinkades av vid taxin och jag lufsade upp genom allén och log åt mitt vackra hem.
Hästarna skulle få smaka på lite av det nyuppkomna gräset, vi skiftade hage och det var glädjefullt. De gamle lever hästlivet, en 29 åring och en 26 åring har arbetat färdigt med ryttare på ryggen och det enda dom gör om dagarna är och äter och njuter av livet ;)

Jag skulle springa en sväng och tanken var en något kortare tur än dagen innan, så blev det, men inte så värst mycket kortare ;) Det var så bedårande vackert på berget, solen värmde trots den kyliga vinden. Jag hade ingen tid att passa så jag sprang på njöt och funderade.

Hem kom jag efter 24 km och jag gick bara in och bytte till torra kläder sen väntade en hundpromenad. Kaffe och räkmackor i ryggsäcken sen begav vi oss mot min far som jobbade med veden. Han gillade vårt besök och ja, kaffet smakar bäst utomhus, inget snack om den saken.

Myset kom hem med taxin och hon var pigg men jag föreslog henne ändå att ta det lite lugnt, scouterna väntade på kvällen.
Jag lagade en stor stek, potatis och sås. Myset vräkte i sej och satte poäng på maträtten. Jag åt en tefats stor portion. Jag tänkte mej ännu en tur i löparskorna och jag vet hur tjurig kistan kan blir av rörelse på full mage.

Jag lämnade Mollie i skogen med dom andra scouterna sen bar det av, om det var vackert på morgonen på berget var det än vackrare i kvällssolen. Solen sken mellan de storvuxna granarna och det blev så där trolskt vackert. Gosse vilket glidarliv jag lever. Så mycket vacker natur bara runt husknuten. Bortskämd? JA absolut.

Träningsmässigt har det varit en kanonstart på veckan. Över sex mil och mer än 1600 höjdmeter vilket är ruskigt bra. Vilken känsla att veta att kroppen är fräsch efter såna pass.
Men jag vet att jag behöver ösa på för att kunna trappa ner en aning inför mitt Marathon som närmar sej med stormsteg.
Men att jag har fyra nätter i vedsvängen denna veckan kommer med all sannolikhet ställa till det för mej gällande fler långpass. Jag brukar inte vara den piggaste bönan i stan under den veckan ;)

Nöjd....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar