onsdag 17 april 2019

Livets gåta....



Ännu en tidig morgon. Arbete startade tidigt. Det var helt okej. Jag hade ett par möten vilka också föll i god jord.

Mollie var på fritids och hon skulle hämtas upp av mormor, dom skulle gå på fik. Jag var inte inkluderad i aktiviteten utan jag skulle ut på berget i löparskorna. Jag kände mej dock väldigt tung för dagen och jag vet inte vad det berodde på. Kanske för att jag oftast springer på morgonen och med det på fastande mage. Jag ogilla känslan skarpt när allt känns trögt och speciellt när det är nära inpå ett lopp.
Det bästa är att även om det inte känns så, så vet jag att det lättar när jag sprungit ett tag så efter en mil började kroppen släppa sin krampaktighet över att inte vilja. Jag tuffade på i ett behagligt tempo efter det och jag var helt okej med passet.

Mollie tog ett bad och hon hade skum över halva badrummet. Jag kan inget annat göra än att le och torka upp skummet innan vi halkar i det. Hon var på lekhumör den unga fröken :)

En vän kom och vi tog en promenad på berget. Mollie var hemma själv. Hon hade min telefon och vi ringde och stämde av med henne, även backup med mormor och morfar hade styrts upp.
Nånstans behöver vi börjar med ansvarstagandet över sej själv, men vi tar det i väldigt små steg så vi båda ska känna oss trygga.

Promenaden var välbehövlig för oss båda och vi kom in på mycket spirituella samtal, jag vet att det inte sker ofta och att det absolut inte kan ske med alla människor i min närhet, men det gör att jag uppskattar och älskar det än mer när det sker.
Och nä vi löste nog inte livet gåta denna dag heller men vi sådde några frö som kan gro och förhoppningsvis bära en och annan liten frukt.
Hem kom vi rosiga om kinderna efter den något kyliga promenaden.

Mollie var nöjd över att hon fått vara hemma själv och hon hade till och med larmat skalskyddet för huset. Hon är kreativ och påhittig.
Vi fick äta rester av fiskgrytan för det fanns inte utrymme för att laga någon ny delikat maträtt. Vi hade en trevlig stund vid middagsbordet och vi pratade om Jesus död och uppståndelse.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar