lördag 20 april 2019

Påskägg.....

Jag fick en påskhare ;)


Ingen löpträning betydde gemensam frukost med min dotter. Vi bullade upp rejält med det mesta vi hade i kylen. Kaffe bryggdes till mej och det blev O´Boy till myset. Vi satt en lång stund och åt och samtalade. Avdukning och sen gick vi ut. Där stannade vi tills det blev kväll förutom korta stunder då mat intogs.
Vädret var grymt fin och vem vill vara inne då?
Vi började röja i jorden, vi lukade bort ogräs, vi hämtade hästskit och vi vattnade. Allt var redo för att peta ner frön i jorden. Men vi hade inga frö.

En vän kom och hämtade upp oss och vi for iväg, fröinköp och myset fixade själv med att peta ner dom i jorden. Vi vuxna satt på altanen och gjorde absolut ingenting mer än att prata. Fågelsång och solstrålar kan få vem som helst att känna tacksamhet för livet. Så är det för mej i alla fall, och gosse vad jag njöt.


Tennis lir....


Vännen åkte hem och myset och jag drog på oss löparskorna och drog upp på berget, hon hade för dagen småbyxor, mina småbyxor. Otroligt att hon kan ha mina kläder, hon börjar bli stor minsann.

Mollie hade självklart gömt ett påskägg även till mej och ja, det var inte svårhittat, ägget var stort och med det svårgömt.

Middag lagades i form av kyckling, den sattes på spisen och medans den lagades gick vi ut och spelade badminton/tennis, vi hade en väldigt rolig stund.
Mellan varven hann jag även med att för första gången detta året klippa gräsmattan, det behövdes egentligen inte men jag älskar doften av nyklippt gräs så jag kunde helt enkelt inte låta bli ;)

Vi åt middagen inne men godisskålen tömdes utomhus i soffan på altanen.
Innan läggdags fick myset ett välbehövligt bad. Det hade varit mycket jord och damm under dagen.

Långfredagen blev en dag som bums åker ner i braigalådan. Tacksam.


Doften är magisk....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar