torsdag 11 april 2019

Krafter....

Skogen-kraften.....


En kall morgon bjöds det på. Mollie for till skolan och jag tog en mil på berget med löparskorna på fötterna.
Hem och byte av skor och sen var det upp på berget igen, nu med kamphundarna. Jag passade på att mata fåglarna samtidigt som jag var ute. Det är många som behöver mej just nu. Häst, hund, fågel och ett mys. Tänk att känna sej så behövd, vackert.

Mer vackerhet, jag gick långsamt på berget och det slog mej ännu en gång hur mycket kraft som finns i naturen, kraft som genom att bara vistas där fyller upp alla mina depåer. Jag log tacksamt och lät mina starka energier laddas till max. Den känslan är grym.

Jag kom hem full av kraft och det behövdes, jag har ved från denna säsongen som ska förflyttas från ett vedskjul till källare, det var ett jobb jag angrep efter förmiddagskaffet. Jag hade ett schyst tempo och jag kände mej stark i det fysiska arbetet. En go känsla.

En snabb dusch, vilket var ett måste. Jag skulle hälsa på den magiska mannen ännu en gång. Helkroppsmassage bjöds det på vilket var skönt, att vi även hade fina samtal om åldrar på själar, val, beröring och samtal om guider som är med oss. Jag gillade det djupa i samtalen.

Dom får utstå en del ;)


Jag kom hem och myset hade redan kommit hem från skolan, hon hade fixat mellis i form av mackor med ost och korv på. Hon hade haft hundarna ute och hon hade bytt kläder. Hon är snabb minsann.

Vi käkade mellis sen drog vi till stan för att veckohandla. Skönt vi valde onsdag i stället för panschistorsdagen, hallelulia. Snabbt gick det och dyrt blev det. Det stundar nämligen pyjamasparty.

Dagens middag blev taco, sådär tycker jag men Mollie älskar det. Och så länge vi inte äter det på en fredag känns det helt okej för mej ;)

En hundpromenad på berget i ett riktigt aprilväder, snö och svinkallt och vips kom solen. Helt förvirrat.
Läxan lästes och vi funderade på ett bullbak, men nja det stannade just vid att fundera.
Istället för bullbak tog vi ett skumbad. Jag smuttade på en kopp kaffe i badet och Mollie blandade cocktails.
Ännu en bra dag i paradiset.


Kyligt men galet vackert....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar