lördag 29 oktober 2022

Slappa…..




Ägg och bacon beställdes och levererades på B&B i Jockarp under fredagsmorgonen. Barnet åkte till skolan och jag körde inom stan och köpte frallor. Det stundade frukostdejt med en kär vän. 
När jag kom hem var hon redan på plats, frukosten bullades upp och det slank ner en aning för många i min magen, herregud så mätt jag blev. Klockan blev halv tolv innan vi kramades hej då. Det är fint med människor som man inte vill bli av med. Det är ju ett toppbetyg det ;)

Mollie hämtades upp klockan ett. När jag väntade på henne stod temperaturen i bilen på 17 grader. Det fanns ingen i hela universum som kunde hålla mej ifrån berget. 10 km till på veckans konto. 
Det var så otroligt vackert. Herregud vilket lyxigt liv jag lever. Att naturen kan vara så vacker, befriande och helande. Det är lite Magiskt det må jag säga. 

Jag sprang hem och lämnade Mr K sen drog jag iväg i livet igen. En kompis till mej har lagt undan en massa svarvämnen, Ask, äpple och körsbär. Det hämtades upp. Jag samlar på mej minsann vilket är bra för framtida bruk.

Hem igen och mat lagades och åts. Efter det tog jag ett avslappnande dopp på altanen. Allt var mörk och stilla. Där låg jag i det varma vattnet, ibland blundade jag och ibland tittade jag upp mot en himmel som var täckt med stjärnor. Det var helt fantastiskt. Jag kände lugnet som köpt runt min kropp och jag var helt avslappnad. Så skön känsla. 

En skål jordnötter och en kall öl smuttades det på under tiden jag spelade en match Kalaha med min dotter. Som jag förövrigt för dagen vann. Det är inte ofta det men plötsligt händer det.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar