onsdag 19 oktober 2022

Avtal och mästerverk……

Min lilla handbollspelare <3



Vi har jobbat med ett stort projekt på hemmaplan under ca åtta månaders tid nu. Det har varit många möten, kilometervis med Mail och timmar i telefon. Men så igår var äntligen dagen inne då motparten, vi och vår jurist var nöjda med upplägget.
Avtalen signerades till kaffe och utsökt äppelkaka. Nu har vi gjort vår del och kan luta oss tillbaka och hoppas på god framfart i projektet. 

Mollie fick lift av morfar till pianolektionen eftersom jag var upptagen med underskrifter och att fika. Hon hade lurat med honom till dollarstore efter lektionen. Hon hade inte lyckats få med honom in, Morfar satt kvar i bilen. Men ändå, så gulligt av honom att skjutsa henne till hennes önskan. 

Middag lagades och åts sen var det träningsdags, handboll för lilla fröken och springning för mej. Löpningen gick bra, jag är förvånad över att det går så lätt. Det kan ha varit äppelkakan tidigare på dagen som gav mej lite extra skjuts eller möjligen att jag är några kilo lättare nu. Jag bryr mej egentligen inte om anledningen, jag njuter över min starka kropp ;)

Jag fick till mej från bloggläsare att dom beställt Tove Franks mästerverk av mina fötter. Alltså det är stort att mina fötter hänger på främmande människors väggar. Jag minns vad jag sa till Tove när hon visade mej bilden för första gången.
- Det är absolut den finaste bilden någon tagit på mej.
Jag flinade lite när jag sagt det. Ett par fötter. 
Men faktum är att jag älskar just den bilden på mej själv. Dom mörka sulorna och steget framåt säger faktist en hel del om mitt liv. 
Och ja, jag är så otroligt glad över att även andra människor kan uppskatta och se det vackra i tavlan. Så stort tack för det och även för återkopplingen till mej. Det gläder…




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar