lördag 15 oktober 2022

Dödsolycka & kärleksförklaring……


Inte så bra Hj-ort….

Jag var ute och körde i min coola Volvo igår kväll runt 22 snåret. Jag hade en bra hastighet på kärran och stereon. Jag lyssnade på en kärleksförklaring. Vilket jag återkommer till lite längre ner i inlägget.

Jag körde på motorvägen, i ögonvrån ser jag en sjukt stor hjort, Precis innan den träffa min bil med sina grymt stora horn. Hjorten stångade sönder min backspegel och hackade dela av dörren. Helt oviktigt egentligen. Jag blev helt paff och körde vidare och ringde 112. Dom frågade om jag mådde bra och och om jag märkt ut platsen där jag krockade. Jag svarade att jag mådde bra och Nix pix gällande utmärkningen. Det är förenat med livsfara att gå ut på en motorväg när det är mörkt. Och nä jag har absolut ingen dödslängtan berättade jag för polisen.

Det var tydligen fler människor som sett djuret och dom ringde också in och berättade sina iakttagelser vilket var fint. Så djuret omhändertogs och jag kom hem till gården och mötte min lilla dotter i dörren. Vi kramade en stund och jag berättade om hjortens öde.

Lite senare än planerat ringde jag upp kvinnan som jag nu har för vana att samtala med innan läggdags. Jag berättade om händelsen och att det enda jag tänkte på var om jag skulle bli tvungen att ställa in dagens dejt. Jag flinade lite och sa att det skulle aldrig ske, jag hade bokat en hyrbil för till västkusten det ska jag ;) 

Kärleksförklaringen då, jo låten jag lyssnade på när djuret sprang in i mej var en låt som jag fick skickat till mej i måndags då min dejt åkte från mej. Alltså det är så vackert att jag nästan börjar lipa. Jag har hört låten tusen gånger men den har saknat betydelse för mej. Nu betyder den allt. Att hon tänker på mej när hon hör den gör att den helt ändrar känsla i mej när jag hör den. Jag blir helt rosig om kinderna när jag tänker på att hon känner så för mej….Wow liksom.

Just the Way You Are




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar