lördag 8 oktober 2022

Nyp mej i armen…..






Det var inget dåligt firande det blev av det 3000:e blogginlägget, flera tusen unika besökare. Det är ju skoj att så många delar vardagen med en flata från Jockarp.

Och vad pysslade flatan från Jockarp med igår då? Jo det började som vår vana trogen med frukost till barnet sen lift till skolan. Efter det körde jag till min vän andra sidan berget. Vi tog en promenad och jag hade så mycket att ventilerar så när vi nästan gått hela rundan sa jag förvånat. Herregud är vi redan här. Vi fick förlänga turen lite, det fanns mer att behandla ;).
Kennet och jag körde hem efter en hejdå kram. Jag bytte om till springkläder och lämnade för dagen hunden hemma. Jag rasslade in en skön mil i kroppen. Och jag var sjukt svettig efter turen. Så skönt.

Mollie hämtades upp i skolan och vi begav oss till Tingsryd. Det skulle vara nån form av skördemarknad där. Det visade sej att den va en aning futtig, inget vi behövde. Men i affären lyckades Mollie snubbla över en supersnygg vinterjacka. Herregud så glad jag blev. Nu är det bekymret löst.
Vi käkade på resturang innan vi vände hemåt mot byn.

Väl hemma tog jag med mej Jack Russel killen på en tvåtimmars tur på berget. Alltså jag vet inte om det bara är här men vädret är fuskigt fint i Jockarp just nu. Solen bara vräkte ner och det var så otroligt vackert i skogen. Vi satte oss på en sten och bara satt där. Det var nästan lite nypamejiarmenkänsla. Får man ens bo så fint som jag gör?

Slut myst i skogen och hem till städredskapen. Idag ska jag ju ha dambesök i palatset och då är det ju trivsamt och det är nystädat, nybäddat och tvätthögen är eliminerad. 
Boooom. Det är det nu.

Jag pausade lite under kvällen med en timmes samtal med tant N. Jag älskar våra samtal, så fint när hon ringer mej bara för att höra vad jag gör ;)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar