fredag 28 oktober 2022

Indiansommar……




Jag lämnade palatset halv sju. Jag skulle på utflykt till Ljungby. Vädret var inte så muntert men det är inte så mycket att göra åt det. Mörkret skingrades på vägen upp och där på ett stort kalhygge såg jag två älgar. Herregud, jag blir alltid så glad när jag ser vilda djur. Jag stannade till en stund och njöt av vackerheten. Det är mäktigt.
Anledningen till besöket i metropolen var att jag skulle gå en utbildning. Det gick fint och det kändes väldigt bra när vi efter en stor lunchbuffé tackade för utbildningen och vände hemåt. 
Jag hann precis hem till att Mollie slutade plugget så jag hämtade upp henne. Hon blev överlycklig av att se mej. Så fint att se hennes lycka.

Hallå det var 15 grader i luften. Helt klart var det indiansommar i Jockarp. Inget kunde stoppa mej från att ge mej ut i småbyxor på berget. Kennet fick också följa med. Och det märktes att det var varmt. Han hoppade i det härliga vattenfyllda diket så fort han fick chansen. 

Mat lagades till Mollie. Jag var övermätt efter buffén så jag avstod faktiskt middagen. Men Mollie behövde mat, det stundade handboll för unga fröken.
Jag piffade till mej och gjorde mer redo för avfärd. Det väntade vuxenaktivitet för mej och en kär vän.
Jag hämtade upp henne på vägen sen bar det av mot Kristianstad. 

Och vilken kväll det blev. Vi parkerade oss på rad nummer två och framför oss kom det upp fem musikanter och så hon. Wow,Wow,Wow. Melissa Horn. Kvinnan som följt mej genom åren med ledsamheter. Hon som i varje avslutade relation plågat mej med sina texter som träffat rakt in där det svider som mest. Nu sved det inte. Jag har ett ljus inom mej som hon inte kunde nå. Det var en skön upplevelse. Avskalat och vackert.
Hon var bedårande, charmig i sitt mörker. Vilken upplevelse. Jag njöt av varje liten sekund med henne.

Efter ett par timmars njutning vände vi hemåt och vi var verkligen påfyllda med musik och energi. Vi hade kunnat kört hur länge som helst i bilen. Resan hem blev liksom lite för kort.

Jag hade lite svårt att somna vilket är ovanligt men jag var väl fylld till bredden av beröring i mitt inre. Känslan var upprymd.







Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar