fredag 14 oktober 2022

Distraktion…..

Glada dagar…..



Jag har funderat en del och kanske framförallt nu eftersom det varit så enormt snabba kast. För ett par månader sen så skrek jag ut min saknad och frustration över att ännu en gång blivit ratad av någon jag trott på. Jag lipade och tjöt en hel natt när jag staplade pinnar. Jag behövde får det ur mej. Och det verkar jag fått. En del i alla fall. Det andra tar tiden hand om. Det vet jag sen gammalt.

Från det till att allt vänds upp och ner och att jag åter känner en enorm längtan efter en annan människa, att hon upptar all min vakna tid, jag vill bara vara nära henne helst dygnets alla timmar. Den längtan efter henne och den glädjen över att känna så starkt.
Den är mäktigt.

Jag fick ett samtal från tant N i går och hon tyckte att jag var cool, tuff och modig om vågade kasta mej ut igen. Jag funderade lite kring det. Jag kom fram till slutsatsen att rädslan över att bli sårad är mindre än lyckan över den känslan jag känner just nu. Då är det varken coolt eller tufft, det är bara mänskligt. Och så värt det. 
Men visst jag är glad att jag är en sån människa som vågar och jag är glad över att jag svarade på hennes meddelande för två veckor sen. Herregud vad jag är glad över det.

Men distraktionen. Jo jag har funderat lite. Sårad med hjärtesorg, svek och hopplöshet när det tryckte ner mej, då höll jag mej sysselsatt. Jag sprang, jag var i verkstan, jag hittade på saker med Mollie, var nära henne, jag jobbade mer än jag behövde. Roade mej med Kennet, Ja så höll jag på. Och det för att jag var ledsen.

Nu är jag glad, förväntansfull, lycklig och ja, jag är nog lite småbetuttad. Men distraktionen fortsätter. Jag håller igång från morgon till kväll. Förvisso är det bara ljusa tankar som passerar mitt inre men jag måste ändå hålla på med en massa saker för att inte längtan ska brotta ner mej. 

Allt är så nytt, så skört och jag är så rädd om det. Att jag håller mej sysselsatt är nog en överlevnads strategi och den verkar fungera ;)

I morgon är det jag som kör till Göteborg och går på dejt med en helt bedårande kvinna.
Ja herregud vad jag längtar och fram tills dess ska distrahera mej en aning ;)





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar