måndag 24 oktober 2022

Sliten…….

Ibland får jag beställning på en selfie 



Pust och stånk, en jobbhelg är över och förbi, men just nu är vi inne i en period av sju dagars jobb på raken. Jag älskar att  komprimera saker så jag är nöjd. Men det finns en baksida, det släpar efter en aning i palatset när jag inte är hemma och styr upp saker.
Det som mötte mej efter gårdagens 12 h pass med att stapla pinnar var en rejäl hög med disk, lilla fröken Vilhelmsson hade bakat en morotskaka. Den hade visst blivit brutalt god så diskhögen kunde jag liksom svälja lite lättare med hennes stolthet.

Och så var det tvätthögen. Jag har varit rysligt duktig på att tvätta och torka tvätten men att vika den har inte blivit av på si sådär en 3,4,5, 6,7 maskiner så högen var inte en hög det var ett berg som mötte mej. Det mesta var träningskläder och underkläder vilket gjorde det hela lite enklare. Vikningen uteblir på dessa plagg. Tack för det. Men det tog ändå en rejäl stund. Och Mollie fick en ny härlig hög att sortera och lägga i sin garderob, redo för en ny skolvecka alltså.

Efter tvätthögen hade jag ett långt mysigt samtal med fröken dejt. Vi håller just på att planera in dejt nummer tre och hon har redan bokat in oss på en resturang som heter det spanska köket. Jag behövde inte fundera så värst länge på vad dom kunde tänka ha för mat på det stället, jag är ganska skärpt jag ;)
Jag ser framemot den kommande lördagskvällen väldigt mycket. Att sitta med vackert sällskap och käka tapas. Det låter som ljuv musik i mina öron det. Och eftersom att fröken dejt nu har gått och blivit smått förälskad i Kennet (hej hundtricket) så ska han också få följa med till restaurangen, hovmästaren har redan okejat hans besök.

Men innan dess väntar en lång vecka. En lång vecka av längtan. 
Fördelen är att den är fylld till bristningsgränsen med saker som ska berika mitt liv på ett eller annat sätt. Jag ser framemot ännu en vecka i det som absolut är det bästa som hänt mej. Nämligen livet…..nu kör vi. Välkommen vecka 43.


Jag vet inte hur han ska palla en utekväll….



Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar