tisdag 4 oktober 2022

Mollsans Spa…..





Så fint hon gör i vårt hem.


Efter helgens nattarbete sov jag knappt tre timmar. Jag vaknade och jag låg helt still. Jag visste inte var jag var, inte vart jag skulle, jag visste inte om jag skulle gå upp eller om jag precis lagt mej. Jag visste inte om det var morgon eller kväll. Total förvirring alltså. En högst obehaglig känsla.
Det rätta till sej efter några minuter. Och jag var åter på banan. Kaffe intravenöst sen gick jag ut i det vackra höstvädret. Jag satt på altanen en stund och det brände i nyllet. Solen var skarp minsann.

Jag strosade runt lite. Jag grejade lite här Och lite där men jag hade inte riktigt ro. Jag röjde lite i verkstan det behövdes verkligen. Det var svarvapån och damm överallt.

Och ett litet förtydligande gällande inläggen föregående dagar. Om en gammal relation. 
Allt var verkligen inte nattsvart. Nä. Vi hade det väldigt fint roligt och utvecklande stora delar av relationen och det var absolut inget destruktivt eller skevt alls utan på det stora hela en ganska sund relation. (Det är bara saker jag reflekterat över i efterhand som kanske inte skulle varit så sunda i längden) 
Och jag tvivlar inte en sekund över att hon älskade mej. Men kanske inte totalt.
Att hon ljög för mej och förstörde min drömresa det var nog inte heller riktigt planerat. Det blev nog bara så. Och priset fick jag betala vilket inte var riktigt rättvist. 
Men hon sa att hon skämdes över det hon gjort mot mej. Och det tar jag med mej, det var fint sagt. Nu är det ett avslutat kapitel och jag har redan börjat på ett nytt. 
Så nog om henne.

Mollie kom hem och hon drog igång och pyssla med en pumpa. Jag hjälpte henne lite på traven, men det mesta fixad hon själv. Jag började med maten. En grillade del från grisen, Klyftpotatis och lite annat gott. Mollie åt som en liten ponnyhäst under tiden jag förhörde henne på tyskan och engelska läxan. 

Efter maten fortsatte hon att pyssla, hon gjorde ett fint arrangemang på köksbordet med pumpa, vildvin, kastanjer, lite stenar och en ljusslinga. Det blev så himla fint.
Sen skulle jag bli fin. Mollie öppnade sitt spa. En behövlig hårinpackning och en ansiktsmask senare satt jag nyduschad iklädd Morgonrocken i soffa och njöt av livet. 

Nästan som ett skolfoto….



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar