onsdag 26 oktober 2022

Spring, spring, spring…..

Vi har det bra på
Berget 


Fastedag två började som alla andra dagar. Med ett par koppar svart kaffe. Booom redo för dagen.
Det sedvanliga tugget och barn till skolan, för dagen med badkläder. Simundervisning stod på schemat.

Jag lallade hem igen och hoppade i mina löparbrallor och dojorna sen bar det iväg. Kennet och jag bjöds på sol under tiden vi ute och lekte. 10 km och det på helfastande mage. Och ja jag kände av det i början, lite seg i kroppen och pumpen slog lite onödigt hårt. 
Kroppen tog enbart på reserverna. Jag vet att den blir stressad i dessa situationer men jag är övertygad om att viss stress kan vara bra för att förbereda den för framtida duster. För övrigt är jag oftast väldigt snäll vid min kropp. Men nu fick den kriga en aning. 
Så 30 km joggning har jag tuggar i mej på helfastande magen och mer skulle det bli. Ingen ska säga att man inte kan träna och fasta samtidigt, det gäller bara att anpassa det.

Eftermiddagen bestod av att stapla pinnar och gosse ska veta att jag staplade, en kollega har vrickat foten så han är sittande i fast position och med det blev det extra stapling för mej, 

Mollie hade både pianolektion och handbollsträning, logistiken sköttes av mormor. Nimt med egen taxi när det kör ihop sej.

Hon var vaken när jag kom hem och jag fick som vanligt en stor kram vid dörren. Jag älskar välkomnande både från min dotter och vår hund. Båda är så glada över att se mej (ja hur kan man inte vara det 🤪 )

Jag var brutalt trött så Kennet fick komma ut en sväng i trädgården sen var jag tvungen att kapitulera i sängen. Och herregud vad jag älskar min säng, mina nattduksbord, Ja hela mitt sovrum gör att jag vill vara där. Så mysigt.


Lite bus hinner vi alltid med…


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar