måndag 17 oktober 2022

Dejt två……

Min mysiga dejt….



Ja det där med att dejta är ju väldigt kul i vissa fall. Jag hade ju helst sluppit men livet för mej dig jag ska det vet jag och nu måste jag dejta.
Jag funderar över det där med att kunna dejta många olika människor samtidigt. Vissa gör det har jag hört. För mej skulle det vara helt omöjligt. 
På nåt viss tycker jag att det är mer respektfullt att dejta en i taget (och även vara tillsammans med en i taget.) Alla tycker inte som jag i det fallet har jag dock lärt mej genom åren ;) Men samtligt förstår jag ju att oddsen jämnas ut en aning om man nu kan dejt flera samtidigt. 
Men hur klara man i så fall hålla reda på vilka känslor som är vilka. Jag känner väldigt mycket när jag träffat människor och speciellt potentiella flickvänner. Jag skulle nog blandat ihop alltihop vilket inte skulle varit så bra. Hur som helst så har jag avbokat de planerade dejterna jag hade för det kändes helt orimligt att träffa någon som jag inte skulle kunna gå in helhjärtat med nu när jag redan dejtar en kvinna som väckt mitt intresse. 

Och hon då? Jo jag körde till Göteborg, parkerade bilen vid hennes hus och tog mina apostlahästar och spatserade till Sahlgrenska universitetssjukhuset. Där höll hon på med operationer för att minska vårdköerna och det får man ju se som positivt. Hon ursäktade sej för att det drog ut på tiden men jag sa. Liv före dejt (även om det var surt)
När hon kom ut promenerade vi en tur och sen hem till hennes place. Vi hade svårt att hålla oss i från varandra. 
Men Dusch och utgång till en närliggande krog. Vi käkade mat och drack lite öl. Det var en mysig middag och det var väldigt mycket folk som kom och gick. Vi lämnade vi också runt elva snåret. Vi tog en promenad i stan, en extra sväng bara för att det var skönt med lite luft. Men stjärnor det såg vi inga tyvärr.

Det blev sent innan sänggåendet, vi hade så mycket annat vi ville göra i stället för att sova och tiden var knapp. All vaken tid kändes viktigt.

Mollie messade mej runt niosnåret på förmiddagen. Hon hade sovit över hos en kompis, så en uppdatering kändes fint även om jag inte var superpigg just då.

Vädret var som vanligt på västkusten vilket gjorde det rättvist att stanna inomhus hela dagen. Kaffe och mys hela dagen. Det fram till avfärd. Usch så hemskt det är. Det där med hej då vi ses igen. Men när?
Två singlar planerar sina liv utefter det så agendorna är fullklottrade med jobb, kurser och resor. Livet va.
Men nog längtar jag till dejt tre. Jag längtar extremt mycket. 

Innan vi lämnade varandra gav jag henne en liten present. Mina fötter av Tove Frank. Hon uppskattade tavla när hon var hemma hos mej så det kändes fint att ge henne den. Det är faktiskt bara den andra tavlan jag har gett bort. Det känns viktigt att det bara är människor som uppskattar den som får den.

Jag hämtade upp mitt mys nere på strandvallen där hon befann sej med sitt handbollslag. Det hade regnat så ungen var helt oigenkännlig. Stackars barn. In i huset, under täcket och så gjorde jag varm choklad till henne. Det gick hem vill jag lova ;) 


Mina sulor…….



Jockarp.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar