torsdag 6 oktober 2022

Six Star…..

Min dröm är att hänga denna i
vardagsrummet. I Månsagården….



Alltså hallå…. Saker vänder. Det rullar på lite nerför nu för fröken Vilhelmsson. Det behövs efter ledsamheten med det tilltufsade hjärtat. Det känns liksom rättvist på något sätt.

Dejt till helgen och igår fick jag ett glädjande Mail. 
Jag har stått på kölista i flera år till två av världens mest prestigefyllda marathon lopp. Det ena är Tokyo och det andra är det äldsta loppet i världen. Nämligen Boston marathon. Anledning till att jag vill springa just dessa lopp är att jag är ute efter the six star medaljen. Och titeln Abbot World Marathon Majors. Jag har sprungit 4/6 lopp som ingår i serien. nämligen London, Chicago, NewYork och Berlin.

Mailet då? Jo jag har har blivit erbjuden en startplats på Boston Marathon i April och jag tänker ta den. Bara startplatsen kosta över 8 tusen men jag vet att denna chansen kommer ta tid att få igen. 
Ett litet bekymmer är att jag inte är i topptrim. Ryggen har tjurat och träningsdosen har varit låg. Men jag har förhoppning att kunna öka upp den nu. Nu när jag har detta som mål så vore det väl tusan om det inte skulle gå.
Det lär bli en mäktig upplevelse med 30 000 startande löpare, och tänk, att en av dom är jag. Så coolt. Jag är cool ;)

Att jag var på väldigt gott humör under dagen var ju inte så konstigt. Kennet och jag tog en löptur på stigarna, ja det är väl ett minne blott nu. Jag ska helst hålla mej på benen och med lek på stigarna ökar också risken för fall och med det risken för benbrott.

Vi kom hem efter vår njutbara stund. Jag tog tag i bilen, herregud som den såg ut. Skitig på alla sidor. Nu är den dock respektabel igen vilket är bra.
Jag tog en sväng med gräsklipparen med. (O)gräset har precis  börjat växa igen efter sommarens brännskador. Och nu är det samma längd på allting också vilket är skönt. 

Jag hämtade upp Mollie i skolan och vi körde och veckohandlade. Älskar att göra det med henne, jag får liksom lite hjälp då och sällskap. Middagen lagades bums när vi kom hem. Vi var båda hungriga.
En kvällspromenad med Kennet och ett bad på altanen. Sen parkerade jag mej i soffan med morgonrocken på under en filt. En skön stund att varva ner.


Slutbusat….


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar