tisdag 18 oktober 2022

Sårad av lycka……




Såra.
Ja det svider en aning i mej när jag får meddelande där kvinnor känner en smärta över mina lyckade dejter. Det är absolut inte min mening att såra genom min lycka.

Jag kan förstå det när jag tänker på att man hoppats och haft förväntningar. Jag är likadan själv. Men samtidigt uppskattar jag ärligheten mer.
Inge mej inte i något hopp om det inte finns något. Typ lite så.

Det som sker i mitt liv just nu är väldigt fint. Men det är dejter. Bra dejter förvisso men vi har inte lovat varandra evig kärlek eller varit hos prästen ännu ;) 
Kanske kommer det dejtas i år eller inte. Jag vet inget om framtiden. Ingenting faktiskt. Det ena jag vet är att jag gärna vill fortsätta att träffa min nuvarande dejt. Men mycket kan förändras det vet jag sen gammalt. Men just nu njuter jag vilket jag ska försöka fortsätta att göra trots att jag med det gör några andra ledsna. 

Ja det fanns god tid för reflektion och även tid för att svara på meddelande under gårdagens morgon. Jag vaknade nämligen halv fem. Klockan sex var jag redan tillbaka efter hundpromenader och kaffe ordnades.
Det stundade en lång dag alltså.

Efter att jag lämnat myset i skolan blev det en springtur på 19 km. Jag är glad över att jag kunnat öka dosen träning med över det dubbla utan att få träningsvärk. Ryggen känner jag dock av en aning just nu men jag hoppas på bättring. Jag behöver vara fri från smärta om målet i April ska nås.

Jag roade mej med att sitta i telefon i några timmar under eftermiddagen. Försäkringsbolaget gällande bilen. Mitt tröga internet och även ett långt samtal med Göteborgs energi gällande min solscellsanläggning. Det var trevliga samtal vilket underlättade efter att jag suttit i telefonkö för att komma fram.

En promenad med Kennet på ett underljuvligt Ryssberg. Det är som att gå runt i en tavla nu med alla vackra färger.
Middagen lagades efter promenaden och det blev en salig blandning av kyckling, svamp och en en hel hög med grönsaker. Kylskåpstömning med andra ord.




Jockarp. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar