måndag 6 mars 2023

Blandad helg…..


En shysst fredag….



Alltså wow vilken helg. Det började med ett besök på en restaurang som heter Ramen & bao med min tjej. Vi valde hela menyn utom desserten, jag måste sköta mej för Mollies skull, eller ja, jag fuskar ju lite i bland. 

Efter maten gick vi till teatern för att se en uppsättnings av Phantom of the opera. Alltså hallå, musiken den är verkligen ett mästerverk inget snack om den saken. Förvisso märkte jag att vi inte riktigt var där i vår relationen. Vi var inte redo för att vistas ute bland folk. Jag hade svårt att fokusera på annat än mitt sällskap. 
Efter teatern åkte vi hem till byn. Jag hämtade Mollie på undantaget och det var sent och hon var trött.
Bums i säng.

Mornarna började med löpning. 17 km både lördag och söndag vilket var kanon. Vädret var underbart och jag hade sällskap vilket gladde mej mycket. Så himla fint att kunna springa tillsammans och njuta och uppleva samma saker.

Frukost men pannkakor, skönt att slippa havregrynsgröten.
Dusch och sen häng vid TV. Vi hade lyckats missa både start och mål på Vasaloppet. Ganska oviktigt med tanken på att man lätt kan ses det i efterhand nu för tiden.
Efter dusch och mat så somnade jag i min bönas sköna famn i soffan. Det var behövligt. Snålt med sömn sista dagarna. 

Vi lagade gemensamt middagen efter att Mollie haft en muffinstest. Hon hade blandat in en massa olika ingredienser som då min tjej skulle reda ut vad det var. Hon var grym må jag säga. 
Middagen blev en köttfärssås med tillhörande pasta. Mollie hittade sin egen väg när det gällde att slippa svider i ögonen när löken skulle hackas.






Nu Stockholm hej….


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar