fredag 24 mars 2023

Lycklig nu……


Lyckligt lottad minsann….

Jo jag är kvar, mina dojor i storlek 40 spatserar fortfarande på planeten jorden och tack gode gud för det. Jag är inte klar än. Men jag har haft lite annorlunda dagar. Jag har arbetat hela dagarna vilket inte riktigt är min grej ;)

Men innan jobb har jag befunnit mej på Ryssberget med min hund, bra start på dagen. kvällarna har varit proppfulla då jag inte varit hemma före 18:30.

Mollie har haft handboll och jag har fått prioritera hemmet, jag har alltså inte unnat mej promenader eller springturer. Tvätt, tvätt och tvätt. Ibland undrar jag hur många det är som bor i det Månsagårdska palatset. En annan frågeställning som flugit förbi min hjärna är om det är någon annan som kommer och dumpar tvätt i vår tvättkorg. Morr. Jag känner här och nu att jag måste får stopp på detta sjuka beteende. Tror jag får kalla till ett familjeråd i dagarna.

Jag har haft pianolektion och jag var faktiskt nervös när min lärare skulle komma, jag hade inte full koll på Läxan. Jag levererade sisådär men han tycker ändå att jag är duktigt. Det är glädjande att han är så peppande. Det förändrades dock när vi spelade den nya veckans läxa. Det var skitsvårt och när jag sa det så flinade han och sa: -fixar du den låten så är du grym och jag kommer bli väldigt imponerad. Humf. Gissa vad jag har gjort och kommer göra? Jo jag tränar så fingrarna blöder och huvudet kokar. För ingen säger så till mej. Det finns inget annat alternativ än att naila låtskrället. Men fan vad svårt det är.

Fredag idag och jag har en längtan i mitt bröst som är så stor och så oroligt vacker. Idag ska jag träffa min tjej och vi har en hel helg planerad tillsammans. Vi ska börja helgen med Laserdom med kidsen i eftermiddag sen fortsätter vi i livet. Och just nu fortsätter vi tillsammans. Så fint och jag är så otroligt lycklig.

Älskar att vara lycklig……





Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar