tisdag 14 mars 2023

Frissan……





Ut på berget halv sex för en promenad med den lille terrier. Regn ja typ från morgon till kväll. Men Kennet gillar alla väder vilket är bra. Han får liksom mej också till att gilla det.

Mollie väcktes och snyggades till inför en skoldag. Vi lämnade henne sen bar det av mot Helsingborg. Kennet skulle snyggas till i pälsen, han går till frissan betydligt oftare än jag. Inte vettigt när man tänker på det men så är det faktiskt. Han går fyra gånger om året och jag en ;) men så är han snygg med.

Medan han njöt hos frissan tog jag ett löppas. Det första som hände var att jag trampade ner mej i ett slukhål. Jag trodde knappt att jag skulle kunna ta mej upp igen. Jag svor en ramsa, började flina sen sprang jag iväg med mina sketna skor.
Jag sprang in till Helsingborg city. Jag funderade på att stanna till och ta en kopp kaffe med det ösregnade och sitta och sippa kaffe då är ju lagom lattjo, och så skulle jag ju springa tillbaka också. Nä kaffet skippades denna gången.

Kennet var klar efter ett par timmar och det var jag också.
Jag körde i full rulle hemåt. Och jag hann faktiskt till skolan för att hämta upp min dotter.

En hundpromenad sen skulle middagen lagas. Efter det väntade det veckohandling. Mollie har nationella prov denna veckan och tydligen skulle dom ha nån form av picknick under provet. Hon handlade så mycket så jag tvivlar faktiskt  på att hon ska orka göra det där provet. Eller hinna för den delen. Det tar ju tid att äta två mackor en banan och dricka en propudding. Men ja vi får väl se hur det går.

Lite pianospel fick avsluta min dag i upprätt ställning.
När jag intagit positionen vågrät. Så ringde min tjej, vi hade så mycket att prata om så samtalet avslutades två timmar senare och då var vi minsann vakna på övertid båda två.
Godnatt.



För att uppleva fint får man ibland
Skita ner sej ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar