måndag 13 mars 2023

Smakfull helg……






Lördag morgon och den kickades igång men en kopp svart, påklädnad och spring på berget.

Mollie skulle till C4 med ett par kompisar så 10:00 lämnades hon av. Jag körde en sväng till Bibblan. Upphämtning av en bok och ytterligare en beställdes. Vidare styrde jag över gränsen till skåneland. 
Jag hämtade upp min böna med tillhörande barn och kompis. Vidare in till stan. Jag fick den stora äran att vara med på en danslektion. Om jag blev imponerad. Ja fett. Jag konstaterade åter att jag blir väldigt impad av människor som kan sånt som inte jag klarar av. Det var verkligen Wow.

Inom affären en snabbis sen var det inte så många mer knop jag gjorde den lördagen. Jag studerade kockskillsen min tjej sitter inne med och givetvis fick jag äta av det goda. Torsk serverades, jo jag tackar jag.

Tanken var att vi skulle se Mellon men vi hade lite annat för oss så precis innan resultatet skulle berättas landade vi i soffan. Och ja vi tyckte nog ändå att rätt låt vann.

Söndagsmorgonen startade upp Klockan fyra när Mr K skulle ut och göra city. Jag var inte lika glad som honom, men det var magi att åter krypa ner i sängen och krypa nära en naken kvinnokropp. Jag kunde inte på något vis i världen låta bli henne ;)
Men efter ett par timmars vakenhet lyckads vi somna om igen. Klockan åtta var det åter dags att slå upp locken framför dom grönbruna och dom bjöds av synen av en morgonpigg och stort leende kvinna. Kaffet i sängen var ett faktum. Där låg vi och pratade om Loreen och hennes bekymmer, vi hade inga egna och det var ju skönt :)

Efter kaffet blev det en springtur. Alltså jag var så tacksam, nya vägar att springa och nya vackra saker att får uppleva. Och det med en människa som liksom jag kan se dom små sakerna och uppskatta dom makalöst mycket.
Jag är galet lycklig över att jag träffat denna människa. 

Hem och superkocken leverade en sagolik god pasta och det ena jag kunde göra var att förbluffas över hur sjukt gott det var.

Mollie skulle till ett badhus med sina kompisar så hon skulle inte hämtas upp förrän halv sju på kvällen, detta gjorde alltså att vi fick ännu mer tid tillsammans. 

Mollie hämtades upp och hon var riktigt trött efter helgen, men hon visade i alla fall sina nyinvesteringar och vi samtalade lite om vad som hänt i hennes liv. När hon var klar vände hon sej om och sa. Har du haft en bra helg mamma.
Ja gosse ska veta att jag haft en bra helg. Vi är stora nu. Vi har olika aktiviteter men vi har det fint.

Jag kramade henne godnatt innan jag satt mej vid pianot och drog av veckans läxa. 
Ett god natt samtal med min tjej. Sen sovning.








Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar