fredag 10 mars 2023

Tjej vilken grej….



Ja efter tre dagars frossande i mat och kunskap behövde jag verkligen sortera och andas renare luft. Jag tog med mej Kennet upp på berget efter att vi lämnat Mollie i skolan. Han fick följa med i 8km sen fick han lift hem. Solen var med mej och det låg ett rejält täcke vitt på marken. Jag kunde inte sluta springa. Det var en sån där dag som jag älskar så mycket. 27 km blev det innan jag tillslut gav mej för att ta en kopp kaffe på undantaget.

Jag tog mej ut i verkstan en stund. Jag har saknat platsen, jag har saknat träet och jag har saknat skapandet. Ja jag har saknat det mesta faktiskt. Jag gjorde inte något stort väsen av mej men jag var vid svarven en stund, jag gjorde inget klart men jag har en plan. 

Mollie hämtades upp från skolan och vi skulle veckohandla. Herrgud vad mat vi köpte. Tur hon var med och kunde bära. När vi kom hem brassade vi käk bums, vi var båda hungriga. Hon efter skolan och jag efter springturen.

Jag spelade lite piano innan det var dags att bege sej till stan igen. Mollies lag skulle heja fram handbollgrabbarna till seger och jag och Mr K skulle göra stan genom promenad.

Hemma igen halv nio och jag gick bums ut och satte mej i min alldeles egna stjärnhimmeltavla. Livet är helt enkelt fantastiskt. 

Innan godnatt pratade jag mej min tjej, vilken grej va😀




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar