torsdag 16 mars 2023

Ge upp?

Alltså…..


Tidig morgon. Arbete. Ja det är hårt när man varit ledig i ett par veckor. Men jag hasade mej upp och arbetet utfördes.

Mollie hade studiedag så hon huserade själv hemma och det gick fint det. Jag litar på henne. Vi hade kontakt under dagen. Hon hade varit i stan med mormor och fixat lite grejer. 
När jag kom hem skulle vi ha kalas för Kennet som fyller tre år idag. Vi har ett litet upptaget schema idag så det passade bättre att fira dagen innan den stora dagen.

En promenad i skogen efter fikat. Och jag må säga att jag blev bjuden på en enastående vackerhet bland mossa och granskog. Hej återhämtning.

Jag hade en liten stund över mellan middagen och pianospel så då tog jag minsann och lyxade till det lite med verkstadshäng. Jag har saknat det, men för att jag ska kunna njuta måste det finnas tid. Men så fint det var att stå vid svarven en stund.

Och så pianospelet. Var det inte svårt innan så är det minsann det nu. Nu skulle jag börja spela på dom svart tangenterna också, Godevärld. 
Ett erkännande är på plats. Och det är, det har funnits en och annan sekund i fröken Vilhelmssons liv där hon funderat på att ge upp det där spelandet. Men sekunden efter har hon ombestämde sej igen. Det är ju sjukt kul med svårighet också, men ibland glömmer jag det ;)

Idag ska jag träffa min tjej. Det gör mej väldigt glad.
Livet alltså.

Nya alster….



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar