måndag 20 mars 2023

Spontanitet……

En aning dystert…


Helgarbete på natten. Ja så är livet. Det har gått väldigt enkelt. Att vi även blev bjudna på mat underlättade arbetet. Jag behövde inte fundera på något liksom. Skönt.

Jag har även brottats med en saknad och en längtan efter min tjej. Att vi nu bor nära varandra underlättar livet. Det finns utrymmet för spontanitet. 
Mollie skulle på kalas till sin kusin då blev det utrymme för just det där spontana. 
Herregud så fint det är. Jag vet inte, men jag brukar ju inte sakna ord precis, men i detta fallet har jag svårt för att ta in och sätta ord på det. Alltså vi är så sjukt lika och har så förbaskat roligt ihop så det är nästan lite skrämmande. Jag ska försöka att inte skrämmas allt för mycket och faktiskt njuta av det vackra som sker med henne. 

Jag tryckte även in en springrunda med Kennet i helgen. Jag brukar försöka låta bli det när jag jobbar natt och många timmar. Men kroppen kändes fräsch så det var bara att tugga på. Go känsla.

En av det små terrierna har varit på vift efter en skogspromenad. Hon var borta i tre timmar och oron var stort att något skulle hänt henne. Men där är ju FB fantastiskt, hon hittades och när informationen kom ut på nätet så det var bara att köra och hämta upp henne andra sidan berget. Ja där slutade den historian väl.

Handbolls match för lilla fröken V. Två matcher spelades. Jag såg bara den sista. När den första spelades roade jag mej med min skönhetssömn. Den är viktigt den med ;)

Mkt bakande också i vårt liv nu…



Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar