fredag 31 mars 2023

Danmark……





Jag vaknade upp inslingrade i en annan kvinnokropp. Jag log och kände att jag låg för långt i från henne trots närheten. Jag log igen och tänkte att det är minsann en bra känsla det.

Jag körde Mollie till skolan för att hon skulle göra dom nationella proven. Efter det skulle hon hämtas upp igen eftersom hon behövde vila lite på grund av en rinnande näsa.

Klockan elva skulle barnet hämtas upp och halv tolv skulle jag vidare i livet. Jag körde till Najsum och hämtade upp ett par damer. Genom ett regnigt bilfönster såg jag hur vi närmade oss vårt grannland Danmark.
Vi åker över sundet och tog en sen lunch. Väldigt trevligt och gott.
Efter det checkade vi in på hotellet, damerna drack bubbel jag drack vatten. 
Vi gick den korta vägen till Royal Arena och efter en smidig biljettkontroll var vi inne. 

Wow wow wow säger jag bara Dean Lewis levererade en toppkonsert. Galet bra.
När han berättade om sin far som varit sjuk i cancer och att han då skrev how do i Say goodbay. Så började tårarna rinna. Dom rann än mer när hans far kom in på scen och spelade låten ihop med sin son. Herrgud så mäktigt och vackert.

Efter avslutad konsert spatserade vi tillbaka till hotellet. Vi var alla på muntert humör och det blev en del stoj och skratt innan vi klappade ihop i vågrät läge efter en mycket fin dag. Tack girls för en toppen dag.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar