måndag 27 mars 2023

Mysande…….





Alltså jag är så bortskämd. Vilken helg jag haft. Fredagen började med lasedome och buffé. Vi skulle fira min tjejs födelsedag. Hela gänget öste på för fullt med laservapnena. Inga mesar där inte. En asiatisktbuffe efter det. Jo jag tackar jag. Vi körde hem till Jockarp där Mammorna sminkade av döttrarna och nja jag var väl inte helt övertygad om att det där med smink gör en snyggare ;) 
Efter lek och mat passade det bra med ett bad på altanen. Det var så himla mysigt att sitta under stjärnorna och lyssna på kidsens historien från deras vardag. 

Natten blev en vaken historia, jag behövde närheten, det var viktigare än sömnen. 
Morgonen startade upp med Kaffe i sängen till en underbar soluppgång. Efter kaffet klädde vi på oss och begav oss ut. 2,4 mil slutade turen på i löparskorna. Ett bra pass som innefattade vacker natur. Samtal och pusspauser. En runda helt i min smak.

När vi kom hem hade tjejens bakat scones och även gjort egen jordgubbsylt. Wow vilken lyx.
Vi hade en lugn och lärande dag. Det är nya människor som kommit i vårt liv och för att lära känna varandra lite bättre gjorde vi en kahoot. Väldigt roligt må jag säga. 

Vietnamesisk vårrullar stod på menyn till middag och alla hjälpte till att fixa maten. Älskar när köket fylls av människor. Gemenskapen är vacker.
Tårta avnjöts i soffan till tv program. När vi firar firar vi ordentligt.
Kidsen fortsatte kolla tv och Jag tog en tupplur i min kvinnas famn, med hennes fingrar pillandes i mitt hår. Jag kan inte i ord beskriva den känslan. Så skönt, tryggt och rofyllt.

Det blev få timmar sömn även nästa natt och dagen började som dagen innan med en löptur, dock inte lika långt.
När vi kom hem var smeten till dom amerikanska pannkakorna klar. Tre plattor på spisen sattes igång sen brassades det pannkakor i palatset.

Mysfrukost med hela gänget. Och myset fortsatte sen hela dagen. Att bara stosa runt med människor runt omkring mej är så mysigt. Jag njöt.
Min tjej fixade middagen, jag gled bara runt, pussade på henne, rörde vid henne och provsmakade lite då och då. Att kunna sätta sej till bords var helt fantastiskt. Lyxigt.

Klockan 21 låg jag ensam i sängen igen, det sved av saknaden efter henne men jag plockade fram dom fina minnena från helgen och somnade med ett leende på läpparna.









Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar